Proiecte

proiecte

...detalii

Implică-te!

doneaza

...detalii

Să ne cunoaştem!

contact

...detalii

Metode și tehnici interactive de autocunoaștere și dezvoltare personală utilizate în lucrul cu copii și adolescenți, 10 credite COPSI

www.asociatiacatharsis.ro
 

10 CREDITE PROFESIONALE COPSI pentru psihologi școlari,
psihologi clinicieni și psihoterapeuți

având Aviz Profesional Nr. RF-II-B-183 din 28.06.2016, Anexa 1/29.09.2016

 

2 CREDITE PROFESIONALE CNASR pentru asistenți sociali

având Aviz Profesional Nr. 99 din 25.08.2017

 

Beneficii
  • Primești suportul cursului "Metode și tehnici interactive de autocunoaștere și dezvoltare personală utilizate în lucrul cu copii și adolescenți" și dreptul de a-l folosi în activitatea ta practică
Pentru a știi la ce să te aștepți poți descărca descrierea manualului și a cursului, cât și agenda evenimentului.
  • Oportunitatea de te alătura echipei de formatori ai Asociației CATHARSIS
  • Pauzele de cafea incluse în pachetul de seminar
Voucher în valoare de 50 de lei, ce poate fi folosit la alte cursuri organizate de Asociația Catharsis: Formator, Manager Proiect, Managementul furiei, Curs de bază în adicții
 

                                                 VREAU SĂ PARTICIP                                           

Tips: Înscrie-te prin formularul online. La atingerea limitei de 16 participanți formularul va deveni inactiv.
Cui se adresează cursul
  • psihologilor clinicieni, psihologilor școlari, psihoterapeuților, consilierilor, asistenților sociali, educatorilor, profesorilor, studenţilor și masteranzilor la psihologie, psihopedagogie sau asistență socială și oricăror altor persoane interesate de lucrul cu copii și adolescenți.

Cursul este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania (CPR) – cu 10 credite pentru Psihologie Educațională și Psihologie clinică.

Certificatele cu credite profesionale (CRP) pentru psihologi și psihoterapeuți sunt transmise ulterior, prin curier, cu plata la destinatar.

Ce vei învăța la curs
  1. Cum să lucrezi cu metodele şi tehnicile utilizate în cadrul grupurilor de autocunoaștere și dezvoltare personală;
  2. Cum să elaborezi strategii de consiliere şi dezvoltare personală pentru copii și adolescenți;
  3. Cum să folosești eficient metodele și tehnicile de comunicare asertivă, gestionare a conflictului și de oferire a unui feedback constructiv.
Cum este cursul și grupa
  • Cursul este interactiv - 90% practică și 10% teorie, cu accent pe exersarea abilităților practice necesare unui specialist care lucrează cu adolescenți și copii, utilizând tehnici și metode specifice învățării experiențiale (expunere, exemplificare, discuție facilitată, lucrul în grupuri – diade, triade etc.).
  • Grupa de curs este restrânsă - grupa se formează din maxim 16 participanţi, oferind oportunitatea tuturor să se exprime și să interacționeze.

FORMATORI

dr. Zoe-Doina NIȚĂ, formator, psiholog clinician principal, psihoterapeut de familie, cadru didactic asociat la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea Bucureşti, doctor în psihologie al Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea Bucureşti, master în Prevenirea şi combaterea drogodependenţelor la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea Bucureşti, președinte al Asociației pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale și Educaționale CATHARSIS.

dr. Maria RADU, asistent social principal, doctor în sociologie al Universităţii Bucureşti, master în psihosociologia şi asistenţa socială a familiei, formator certificat ANC, specializări multiple în domeniul protecţiei copilului, prevenirea consumului de droguri şi consiliere pentru persoanele dependente de droguri.

dr. Valeria Ecaterina PURCIA, psiholog specialist, membră a CPR - specializarea psihologie educaţională, consiliere şcolară şi vocaţională, formator, licenţiată în psihologie, doctor în psihologie, absolventă a programului postdoctoral „Standarde europene pentru programe postdoctorale competitive de formare în domeniul managementului cercetării avansate şi expertizei psihiatrice medico-legale” - domeniul: Managementului cercetării avansate, terapeut terapie sistemică: familie, copil, cuplu şi consiliere, membru al corpului naţional de experţi în management educaţional.

Mihaela CIŞMILIANU, psiholog clinician principal, supervizor, psihoterapeut, membru al Colegiului Psihologilor din Romania, cu experiență profesională de 13 ani atât în mediul guvernamental, cât și neguvernamental, formări în adicţii (Tehnica Interviului Motivaţional, Prevenirea Recăderilor), formare în Psihoterapii Scurte Colaborative orientate pe Resurse și Soluții, master în Psihoterapii cognitiv - comportamentale, multiple formări în domeniul prevenirii consumului de droguri în şcoală şi familie, expert în cadrul proiectelor cu finanțare europeană.

dr. Tatiana BARBAROȘ, psiholog principal și supervizor în psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională, membru al Colegiului Psihologilor din Romania, psihoterapeut, doctor în științele educației, master Politici publice și administrație publică-Informare și Consiliere privind cariera, studii aprofundate Psihologie Industrială și Organizațională, cu experiență profesională de peste 18 ani în învățământ și practică privată, expert în proiecte  POSDRU, SOROS.

INVESTIȚIE

300 lei - taxa de participare poate fi platită prin transfer bancar, în contul Asociatiei CATHARSIS deschis la BCR - Sucursala Dorobanți – București, IBAN: RO70RNCB0280137999970001, CIF 32395960, cu mențiunea "Taxa curs Metode dezvoltare personală".

ATENȚIE! confirmarea locului se face doar după trimiterea dovezii plății, pe adresa cursuri@asociatiacatharsis.ro, în limita a 16 locuri pe curs.

Locație

BUCUREȘTI: Palatul Național al Copiilor, Bulevardul Tineretului nr. 8-10, sala Europa

CONSTANȚA: Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța, cu sediul în localitatea Constanța, Bd. Mamaia nr. 197, cod poștal 900540, tel. 0341.451.783.

SIBIU: Strada Tribunei nr. 17 HUB Științescu

 

                                                  Îmi rezerv acum locul                                              

Tips: Înscrie-te prin formularul online. La atingerea limitei de 16 participanți formularul va deveni inactiv.
 
Pentru confirmarea locului, persoana de contact este:
Zoe-Doina NIȚĂ
Telefon: 0724 254 797
cursuri@asociatiacatharsis.ro
 
Asociația Catharsis
Asociația Catharsis
Asociația Catharsis
 
Copyright © 2017, Asociatia Catharsis. All rights reserved.
 
Parteneri
apfr midocar asoc joy colegiu oscar asoc apaca por plaza plaza