Proiecte

proiecte

...detalii

Implică-te!

doneaza

...detalii

Să ne cunoaştem!

contact

...detalii

Curs de baza în adicții “Abordarea terapeutică a tulburărilor cauzate de uzul de substanțe”, 5 credite CNAS

www.asociatiacatharsis.ro

Tratarea dependenței de substanțe este un proces de lungă durată, un proces de schimbare, în care este implicată atât persoana dependentă și terapeutul, cât și persoanele apropiate. 

Dacă îți dorești să cunoști tehnici practice și metode de pregătire a procesului de schimbare, de menținere a abstinenței și de prevenire a recăderilor, te invităm la cursul de formare profesională continuă pentru psihologi, Curs de baza în adicții - “ABORDAREA TERAPEUTICA A TULBURĂRILOR CAUZATE DE UZUL DE SUBSTANȚE

 

Curs acreditat COPSI cu 40 credite (40 de ore de curs)

având Aviz Profesional Nr. RF-II-B-183 din 28.06.2016, Anexa 3/10.03.2017

Curs acreditat CNAS cu 5 credite (40 de ore de curs)

având Aviz Profesional Nr. 76 din 28.06.2016

- înscrieri în limita a 16 locuri -
- cursul poate fi achiziționat și din catalogul SEAP -

Beneficii

 40 de credite de formare profesională pentru psihologii înscriși în Colegiul Psihologilor din România (CPR) :

        -    Comisia de Psihologie Clinică și Psihoterapie
        -    Comisia de Psihologie Educatională, Consiliere Școlară și Vocațională
        -    Comisia de Psihologie pentru Apărare, ordine publică și siguranță națională

Certificatele cu credite profesionale pentru psihologi și psihoterapeuți sunt transmise ulterior, prin curier, cu plata la destinatar.

  • Pauzele de cafea incluse în pachetul de seminar
  • Suportul de curs
  • Oportunitatea de a face parte din echipa de formatori ai Asociației CATHARSIS
Voucher în valoare de 50 de lei, ce poate fi folosit la alte cursuri organizate de Asociația Catharsis (ex. Curs Formator, Curs Manager Proiect, Curs Managementul Furiei, Curs Metode și tehnici interactive de autocunoaștere și dezvoltare personală utilizate în lucrul cu copii și adolescenți).

                                                       Îmi rezerv acum locul                                               

Tips: Înscrie-te prin formularul online. La atingerea limitei de 16 participanți formularul va deveni inactiv.
 
  Cui se adresează cursul
  • psihologi, psihoterapeuți, asistenți sociali, medici, profesori și persoane interesate de problematica adicțiilor.
  • Cursul este acreditat de Colegiul Psihologilor din România pentru 40 de ore de formare.
  • cursul este propus spre acreditare la Colegiul Național al Asistenților Sociali
 
Cum este cursul și grupa
  • Cursul este interactiv - 90% practică și 10% teorie, cu accent pe exersarea abilităților practice necesare unui specialist care lucrează deja sau doresc să lucreze în domeniul adicțiilor.
  • Grupa de curs este restrânsă - grupa se formează din maxim 16 participanţi, oferind oportunitatea tuturor să se exprime și să interacționeze.

Formatori

dr. Zoe-Doina Niță, psiholog clinician principal, psihoterapeut de familie, cadru didactic asociat la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea Bucureşti, doctor în psihologie al Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea Bucureşti, master în Prevenirea şi combaterea drogodependenţelor la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea Bucureşti, președinte al Asociației pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale și Educaționale CATHARSIS.

Alina NEAGOE, psiholog clinician specialist, psiholog specialist în psihologia apărării, siguranței naționale și ordinii publice, membră a Colegiului Psihologilor din Romania, master în psihoterapia cognitv-comportamentală, formare în Tehnica Interviului Motivational și Prevenirea Recăderilor, multiple formări la nivel național și internațional în domeniul comportamentelor adictive și al prevenirii consumului de droguri în școală, familie și comunitate, formator certificat ANC, experiență de 12 ani în domeniul adicțiilor (evaluarea și consilierea persoanelor consumatoare de droguri în scopul creșterii motivației pentru schimbarea comportamentului de consum și prevenirea recpderilor), expert în prevenirea consumului de droguri pe proiecte naționale, cu finanțare POSDRU și EEA Grants. 

Mihaela Cișmilianu, formator cu experiență în adicții, psiholog clinician principal, psihoterapeut, membru al Colegiului Psihologilor din Romania, cu experiență profesională de peste 10 ani atât în mediul guvernamental, cât și neguvernamental, formări în adicţii (Tehnica Interviului Motivaţional, Prevenirea Recăderilor), formare în Psihoterapii Scurte Colaborative orientate pe Resurse și Soluții, master în Psihoterapii cognitiv - comportamentale, multiple formări în domeniul prevenirii consumului de droguri în şcoală şi familie, expert în cadrul proiectelor cu finanțare europeană.

dr. Maria RADU, asistent social principal, doctor în sociologie al Universităţii Bucureşti, master în psihosociologia şi asistenţa socială a familiei, formator certificat ANC, specializări multiple în domeniul protecţiei copilului, prevenirea consumului de droguri şi consiliere pentru persoanele dependente de droguri.

Investiție

800 lei - taxa de participare se poate plăti on-line, în două rate, prin transfer bancar, în contul Asociatiei CATHARSIS deschis la BCR - Sucursala Dorobanți – București, IBAN: RO70RNCB0280137999970001, CIF 32395960, cu mențiunea "Taxa curs Adicții". Taxa poate fi achitată și în rate, atât on-line, cât și în ziua cursului (în limita locurilor disponibile).

ATENȚIE! confirmarea locului se face doar după trimiterea dovezii plății, pe adresa cursuri@asociatiacatharsis.ro, în limita a 16 locuri pe curs.

Locație

BUCUREȘTI: Piața Valter Mărăcineanu 1-3, intrarea 2, etaj 4, sala 77, sector 1

CONSTANȚA: Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța, cu sediul în localitatea Constanța, Bd. Mamaia nr. 197, cod poștal 900540, tel. 0341.451.783.

SIBIU: Strada Tribunei nr.17, HUB Științescu

 

                                                    Îmi rezerv acum locul                                                           

Tips: Înscrie-te prin formularul online. La atingerea limitei de 16 participanți formularul va deveni inactiv.
 

Pentru confirmarea locului, datele de contac sunt:

tel: 0724 254 797

cursuri@asociatiacatharsis.ro

 
Asociația Catharsis
Asociația Catharsis
Asociația Catharsis
 
Copyright © 2017, Asociatia Catharsis. All rights reserved.
 
 
Parteneri
apfr midocar asoc joy colegiu oscar asoc apaca por plaza plaza