Proiecte

proiecte

...detalii

Implică-te!

doneaza

...detalii

Să ne cunoaştem!

contact

...detalii

Curs Formator, cod COR 242401

Formarea profesională este un drum continuu în care avem oportunitatea să ne construim pas cu pas propria carieră și imagine. Îți dorești să organizezi un workshop, să ții o prezentare sau să creezi un program de formare profesională? Atunci învață cum să planifici, cum să organizezi și cum să susții prezentări de succes, de la formatorii noștri cu o bogată experiență în domeniul formării profesionale.

Formarea profesională este un drum continuu cu bune și rele. Cel mai important este să perseverezi în determinarea de a urma targetul propus.

Suntem alături de tine pe acest drum - participă la noua sesiune a cursului de perfecționare ca Formator și formează la rândul tău noi experți.

Curs perfecționare FORMATOR
Curs acreditat ANC, cod COR 242401

- înscrieri în limita a 16 locuri -

- cursul poate fi achiziționat și din catalogul SEAP -

Beneficii
 • Certificat de absolvire autorizat de către Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și de către Ministerul Educației Naționale, conform Ordonanței Guvernului României nr 129 din 2000 republicată.
 • Primești suportul cursului
 • Pauzele de cafea sunt incluse în costul cursului
Pentru a știi la ce să te aștepți poți descărca descrierea manualului și a cursului, cât și agenda evenimentului.
 

Voucher în valoare de 50 de lei, ce poate fi folosit la cursurile Asociației Catharsis:

 • Manager Proiect - cod COR 242101, acreditat de Autoritatea Națională pentru Certificări
 • Managementul Furiei, 10 credite Colegiul Psihologilor din România
 • Metode și tehnici interactive de autocunoaștere și dezvoltare personală utilizate în lucrul cu copii și adolescenți10 credite Colegiul Psihologilor din România
 • Abordarea terapeutică a tulburărilor cauzate de uzul de substanțe, 40 credite Colegiul Psihologilor din România, 5 credite Colegiul Național al Asistenților Sociali
 
 

                                                  Îmi rezerv acum locul                                             

Tips: Înscrie-te prin formularul online. La atingerea limitei de 16 participanți formularul va deveni inactiv.
 
Cum este cursul și ce vei învăța
Cursul de formator are o puternică componentă aplicativă (90% practică, 10% teorie).

Formatorul este o sursă de inspirație pentru cei din jur, o persoană integră, empatică, un profesionist în domeniul său, capabil să motiveze, să atragă și să mențină atenția cursanților, pe tot parcursul sesiunii, atât prin informații utile, clare și bine prezentate,
cât și prin exemplul de experiență personală în domeniul formării adulților.

La finalul cursului participanții sunt capabili:
 • să structureze, să organizeze și să evalueze propriul curs de formare
 • să gestioneze situațiile dificile
 • să își controleze emoțiile atunci când vorbesc în public
Examenul de absolvire

Constă într-un test grilă și prezentarea unui plan de curs, realizat individual de fiecare participant. Pentru elaborarea planului, participantii beneficiază de asistență din partea formatorilor.

Cui se adresează cursul
 • persoanelor cu studii superioare care doresc să înceapă o carieră în domeniul formării profesionale și care doresc să îşi dezvolte abilităţile personale şi profesionale pentru a deveni formatori, pentru a putea concepe, proiecta, organiza şi susţine cursuri, workshop-uri sau conferințe publice.
Formatori

dr. Zoe-Doina Niță, coordonator de formare în cadrul Asociației pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale și Educaționale CATHARSIS. Cursuri dezvoltate în cadrul asociației: Manager de Proiect; Metode și tehnici interactive de autocunoaștere și dezvoltare personală utilizate în lucrul cu copii și adolescenți; Mangementul furiei; Abordarea terapeutică a tulburărilor cauzate de uzul de substanțe. Alte cursuri dezvoltate și susținute până în prezent: Dezvoltare personală; Educație financiară; Antreprenoriat social; Curs de bază în adicții susținut la Masterul de Probațiune din cadrul Facultății de Sociologie și Asistență Socială a Universității din București.

Mihaela Cișmilianuformator cu experiență în adicții, psiholog clinician principal, psihoterapeut, membru al Colegiului Psihologilor din Romania, cu experiență profesională de peste 10 ani atât în mediul guvernamental, cât și neguvernamental, formări în adicţii (Tehnica Interviului Motivaţional, Prevenirea Recăderilor), formare în Psihoterapii Scurte Colaborative orientate pe Resurse și Soluții, master în Psihoterapii cognitiv - comportamentale, multiple formări în domeniul prevenirii consumului de droguri în şcoală şi familie, expert în cadrul proiectelor cu finanțare europeană.

dr. Maria RADU, asistent social principal, doctor în sociologie al Universităţii Bucureşti, master în psihosociologia şi asistenţa socială a familiei, formator certificat ANC, specializări multiple în domeniul protecţiei copilului, prevenirea consumului de droguri şi consiliere pentru persoanele dependente de droguri.

dr. Valeria Ecaterina PURCIA psiholog specialist, membră a CPR - specializarea psihologie educaţională, consiliere şcolară şi vocaţională, formator, licenţiată în psihologie, doctor în psihologie, absolventă a programului postdoctoral „Standarde europene pentru programe postdoctorale competitive de formare în domeniul managementului cercetării avansate şi expertizei psihiatrice medico-legale” - domeniul: Managementului cercetării avansate, terapeut terapie sistemică: familie, copil, cuplu şi consiliere, membru al corpului naţional de experţi în management educaţional.

Taxa de participare
400 lei – se plătește prin transfer bancar, în contul deschis la BCR - Sucursala Dorobanți – București, IBAN: RO70RNCB0280137999970001, CIF 32395960, cu mențiunea "Taxa curs FORMATOR".

ATENȚIE! confirmarea locului se face doar după trimiterea dovezii plății, pe adresa cursuri@asociatiacatharsis.ro, în limita a 16 locuri pe curs.
Locație

București

Sibiu

Constanța

 

                                                  Îmi rezerv acum locul                                             

Tips: Înscrie-te prin formularul online. La atingerea limitei de 16 participanți formularul va deveni inactiv.

 

Vă stăm la dispoziție pentru detalii și înscrieri

Niță Zoe-Doina
Telefon: 0724 254 797
E-mail: cursuri@asociatiacatharsis.ro
Asociația Catharsis
Asociația Catharsis
 
Copyright © 2017, Asociatia Catharsis. All rights reserved.
 
Parteneri
apfr midocar asoc joy colegiu oscar asoc apaca por plaza plaza