TERAPIE ARTIZANALĂ – creaţie, socializare, dezvoltare personală –

Conceput ca o metodă de terapie psihică și ocupaţională, atelierul de TERAPIE ARTIZANALĂ oferă un cadru ideal de creație, socializare și dezvoltare personală. O echipă entuziastă, formată din Marinela - maestru artizan și dr. Zoe - psiholog, coordonează activităţi tematice de lucru manual. Participanţii la atelier vor avea astfel ocazia să-și pună în valoare creativitatea, să meșteșugărească lucruri practice din materiale reciclabile și să se bucure de rezultatul muncii lor.

Atelier de TERAPIE ARTIZANALĂ – debut cu sesiuni dedicate sărbătorilor de iarnă

Atelierul a debutat în luna noiembrie 2013, cu o sesiune de activităţi creative dedicate sărbătorilor de iarnă, în care s-au confecţionat obiecte decorative (decoraţiuni pentru pomul de crăciun, broșe, păpuși, etc.) sau obiecte de vestimentaţie (mănuși, fulare, căciuli etc.) ce au fost oferite cadou persoanelor dragi cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Asociaţia asigură toate materialele necesare, precum și un cadru prietenos, plin de inspiraţie.

Atelierul de TERAPIE ARTIZANALĂ este deschis în fiecare joi, între orele 17-20, la sediul Asociaţiei de Economie Socială “Artizanat și Creativitate” din strada Barierei nr.13, sector 1, București. (autobuz 133, 635, staţia Primăria sector 6) http://www.bucurestilive.ro/Statia-Primaria-sector-6.htm?md=2&itm=197270792

Taxa de participare este de 30 de lei / ședinţă, iar prima ședinţă este gratuită.

La atelier pot participa persoane pasionate de handmade, în limita a 10 de locuri disponibile. Entuziasmul, disponibilitatea și voinţa sunt ingredientele pe care mizăm în sesiunile de creaţie din cadrul atelierului de TERAPIE ARTIZANALĂ.

Pentru înscrieri, persoanele de contact sunt:

Marinela Miculescu - maistru artizanat

tel. 0760.033.943 / 0745.598.815,