Grup de autocunoaștere și dezvoltare personală

www.asociatiacatharsis.ro

Din 22 septembrie începem un nou grup de autocunoaștere și dezvoltare personală, cu o durată de 50 de ore, 10 întâlniri a câte 5 ore fiecare, cu o frecvență lunară.

La finalul primului modul, vei fi capabil:

• să te accepți, să te iubești mai mult, să ai încredere în forțele proprii;

• să te înțelegi pe tine și pe ceilalți;

• să devii mai creativ, mai deschis și flexibil;

• să comunici eficient și non agresiv;

• să-ți înțelegi și să-ți gestionezi emoțiile, sentimentele, gândurile și comportamentul.

VREAU SĂ PARTICIP

Tips: Înscrie-te prin formularul online. La atingerea limitei de 10 participanți formularul va deveni inactiv.
Cui se adresează?

Oricărei persoane interesate de autocunoaștere și dezvoltare personală, care consideră că evoluția personală este esențială pentru consolidarea încrederii de sine, a respectului față de sine și față de ceilalți.

Celor care doresc să comunice mai bine, care vor să învețe să gestioneze conflicte, precum și celor care doresc să-și depășească limitele și să elimine blocajele.

Prin participarea la acest grup, înveți să te înțelegi mai bine pe tine și pe ceilalti, înveți cum să armonizezi gândurile, emoțiile, sentimentele, precum și cum să-ți stabilești obiective și cum să le îndeplinești. Ai acum ocazia să descoperi cum anume să creezi relații sănătoase cu cei din jur.

Teme major abordate în cadrul grupului

Autocunoașterea - procesul de explorare și structurare a propriilor caracteristici (abilități, emoții, motivație, atitudini, credințe, mecanisme de apărare și adaptare) în urma căruia rezultă imaginea de sine a persoanei.

Stima de sine. Despre aprecierea și valorizarea propriei persoane, care este în relație de interdependență cu cunoașterea de sine și încrederea de sine.

Comunicare. Înveți să comunici vorbind despre Tine și nu despre celălalt, să vorbesti despre sentimente în loc să vorbești predominant despre fapte; despre comportamentul persoanei și nu despre persoana în întregul ei. Înveti cum să asculți și cum să comunici că ai înțeles ceea ce ți-a fost comunicat;

Gestionarea emotiilor, a gândurilor și a comportamentelor;

Identificarea și stabilirea obiectivelor personale;

Asertivitate: Identificarea celor trei stiluri de bază în comunicare: pasiv, agresiv, asertiv. Despre comportamentul asertiv care reprezintă calea de mijloc între cele două extreme, pasiv și agresiv. Aceasta implică solicitarea propriilor drepturi și refuzul unor sarcini într-o manieră simpla, clară și directă, s.a.

Cum este abordare
  • Activitățile propuse sunt 100% interactive.
  • Grupa de curs este restrânsă - grupa se formează din maxim 10 participanţi, oferind oportunitatea tuturor să se exprime și să interacționeze.

COORDONATOR GRUP

dr. Zoe-Doina NIȚĂformator, psiholog clinician principal, psihoterapeut de familie, cadru didactic asociat la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea Bucureşti, doctor în psihologie al Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea Bucureşti, master în Prevenirea şi combaterea drogodependenţelor la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea Bucureşti, președinte al Asociației pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale și Educaționale CATHARSIS.

INVESTIȚIE

Taxa de participare este 300 lei și se plătește prin transfer bancar, în contul Asociatiei CATHARSIS deschis la BCR - Sucursala Dorobanți – București, IBAN: RO70RNCB0280137999970001, CIF 32395960, cu mențiunea "Taxa curs Metode dezvoltare personală".

ATENȚIE! confirmarea locului se face doar după trimiterea dovezii plății, pe adresa cursuri@asociatiacatharsis.ro, în limita a 20 locuri pe curs, în ordinea achitării taxei.

Locație

București: Piața Valter Mărăcineanu nr. 1-3, etaj 3, sala 116, Sector 1

Îmi rezerv locul

Tips: Înscrie-te prin formularul online. La atingerea limitei de 20 participanți formularul va deveni inactiv.

Pentru confirmarea locului, persoana de contact este:

cursuri@asociatiacatharsis.ro

Copyright © 2018, Asociatia Catharsis. All rights reserved.