Eveniment multiplicare proiect violență domestică

VIOLENȚA DOMESTICĂ – COORDONAREA INTERVENȚIEI STRATEGICE (DVCI)

Evenimentul de multiplicare din cadrul proiectului, de pe 27 august a fost un succes. Le mulțumim din nou celor 45 de participanți că au fost alături de noi.

Vom continua seria de cursuri pentru prevenirea violenței domestice folosind programa dezvoltată în cadrul proiectului și vă invităm să urmăriți pagina Asociației Catharsis deoarece vom anunța în curând detaliile de desfășurare.

Echipa Catharsis

Proiectul DVCI are ca obiectiv principal creșterea nivelului de expertiză al profesioniștilor responsabili pentru conducerea și coordonarea răspunsului la violența domestică și a altor forme de violență împotriva femeilor și fetelor.

Violența împotriva femeilor și fetelor este o încălcare sistematică și pe scară largă a drepturilor omului și este o problemă cu care se confruntă fiecare societate, la nivel global. Este o problemă multidimensională care are legături și impact asupra altor realități sociale, inclusiv sărăcia, șomajul, infracționalitatea juvenilă, abuzul asupra copiilor, sănătatea și dependențele de substanțe licite sau ilicite (vezi mai multe detalii pe site).

Îți stăm la dispozitie pentru detalii si inscrieri

cursuri@asociatiacatharsis.ro

Copyright © 2018, Asociatia Catharsis. All rights reserved.