Proiecte

proiecte

...detalii

Implică-te!

doneaza

...detalii

Să ne cunoaştem!

contact

...detalii

Desfășurarea proiectului Crăciun pentru toți

 

 

Începând cu anul 2010, acest proiect a devenit o activitate în care încercăm să ne implicăm din ce în ce mai mult, din dorința de a ne dezvolta și de a promova ideea de caritate.

Am vizitat mai multe centre de plasament și am rămas impresionați când am văzut că acești copii, deși duc lipsa dragostei parentale, se ajută reciproc și formează o mare familie iubitoare.

 

În 2011 am vizitat centrul de plasament “Sfânta Macrina”. Noi am ne-am dorit să le oferim un Crăciun special, bucurându-i cu numeroase jucării, dulciuri, rechizite, cărți și haine. În schimb, ei ne-au oferit o lecție de viață, arătându-ne cât de mult contează pentru ei un mic gest de umanitate.

 

După această experiență plăcută, am continuat activitatea noastră caritabilă încercând să ne extindem. Ca urmare, am mărit numărul de voluntari, numărul membrilor organiza ției, iar cel al donațiilor a crescut semnificativ. Astfel, am reușit să ajutăm mai multe centre de plasament.

Un an mai târziu, am vizitat centrele de plasament “Parada”, “Sfânta Macrina” și “Cireșarii 2”. Am rămas cu experiențe de neuitat în urma vizitelor la centrele menționate, însă de copiii din centrul “Cireșarii 2” ne-am atașat în mod deosebit.

​În prima noastră vizită la centrul “Cireșarii 2”, din 2012, am avut parte de o surpriză plăcută. Am fost primiți foarte călduros, motiv pentru care ne-am hotărât să investim cât mai mult în acest centru de plasament.

 

Pe parcursul timpului ne-am ambiționat și am privit lucrurile cu o seriozitate mult mai mare, ridicându-ne astfel în anul 2013 la un cu totul alt nivel. Am reușit să obținem

rezultate mult mai bune decât cele anterioare. Acest fapt se datorează atât numeroșilor voluntari care ne-au ajutat cu colectarea și sortarea donațiilor, cât și sponsorilor ce ne-au susținut din punct de vedere financiar.

Noi sperăm să ne extindem și să reușim să le asigurăm copiilor mai puțin norocoși o șansă la o educație și o viață mai bună!

 

~ Zorana Petrovic ~

Voluntar al Asociației CATHARSIS

 
Parteneri
apfr midocar asoc joy colegiu oscar asoc apaca por plaza plaza