Studiu național in domeniul violenței domestice

Vă invităm să luați parte la studiul național pentru identificarea nevoii de instruire a practicienilor din domeniul violenței domestice, prin completarea chestionarului ce poate fi accesat la link-ul de mai jos:

Acest studiu face parte din procesul de consultare a membrilor comunității locale, în vederea îmbunătățirii serviciilor acordate victimelor violenței împotriva femeilor și fetelor. Răspunsurile dumneavoastră ne vor ajuta să ne formăm o imagine cât mai obiectivă asupra serviciilor existente în prezent, dar și asupra nevoii de formare a specialiștilor în domeniul asistării victimelor violenței împotriva femeilor și fetelor.

Completarea integrală a chestionarului durează aproximativ 10 minute, iar pentru că apreciem valoarea informațiilor primite, vă oferim în shimbul timpului acordat, un voucher în valoare de 50 lei, valabil pentru cursurile susținute de către formatorii Asociației CATHARSIS (detalii pe www.asociatiacatharsis.ro).

La finalizarea cercetării, veți primi pe mail un raport cu rezultatele studiului național pentru identificarea nevoii de instruire a practicienilor din domeniul violenței împotriva femeilor și fetelor.

Chestionarul este adresat specialiștilor care, prin natura profesiei, lucrează sau pot lucra cu victime ale violenței împotriva femeilor și fetelor. Chestionarul este conceput astfel încât să fie asigurată confidențialitatea răspunsurilor. De asemenea, datele pe care le furnizați vor fi utilizate strict în scopuri statistice, fiindu-ne necesare în identificarea nevoii de formare a specialiștilor.

În speranța implicării dumneavoastră, vă mulțumim pentru timpul acordat și pentru amabilitatea de a ne furniza răspunsuri utile!

Cu cele mai bune gânduri,
dr. Zoe-Doina Niță,
președintele Asociației CATHARSIS