Managementul Furiei

Furia poate fi, în anumite momente, dificil de controlat pentru oricare dintre noi.

Iar dacă lucreazi cu persoane care nu au control asupra ei trebuie să știi cum se gesționează corect emoțiile și cum controlăm furia, cât și cele mai bune metode de abordare și tratament.

În cadrul cursului Managementul Furiei înveți atât să înfrunți acest sentiment, cât ți cum să lucrezi cu el.

Curs acreditat de către Colegiul Psihologilor din România (COPSI) pentru psihologi școlari, psihologi clinicieni și psihoterapeuți

având Aviz Profesional Nr. RF-II-B-183 din 28.06.2016, Anexa 2/14.02.2017

Curs acreditat de către Colegiul Național al Asistenților Sociali din România (CNASR)

având Aviz Profesional Nr. 93 din 28.07.2017

înscrieri în limita a 20 locuri -
- cursul poate fi achiziționat și din catalogul SEAP -

• Diplomă de participare
Pentru a știi la ce să te aștepți poți descărca descrierea manualului și a cursului, cât și agenda evenimentului.
  • Oportunitatea de te alătura echipei de formatori ai Asociației CATHARSIS
  • Pauze cafea incluse

Voucher în valoare de 50 de lei, ce poate fi folosit la cursurile Asociației Catharsis:

• Formator - cod COR 242401, acreditat de Autoritatea Națională pentru Certificări (ANC)
  • Manager Proiect - cod COR 242101, acreditat de ANC
  • Metode și tehnici interactive de autocunoaștere și dezvoltare personală utilizate în lucrul cu copii și adolescenți10 credite Colegiul Psihologilor din România (COPSI), credite Colegiul Național al Asistenților Sociali din românia (CNASR)
  • Abordarea terapeutică a tulburărilor cauzate de uzul de substanțe, 40 credite COPSI, 5 credite CNASR

Cum este cursul și ce vei învăța

Cursul are o puternică componentă aplicativă (90% practică, 10% teorie).

Suportul de curs va fi însoțit de fișele de lucru pentru clienți, care vor fi utilizate de către participanți în activitatea de învățare. Vor fi utilizate jocul de rol, brainstorming-ul, activitatea în grupuri, studiul de caz.

Cursul va oferi informații relevante pentru înțelegerea managementului furiei la copii și adolescenți.

FORMATOR

dr. Zoe-Doina NIȚĂformator, psiholog clinician principal, psihoterapeut de familie, cadru didactic asociat la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea Bucureşti, doctor în psihologie al Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea Bucureşti, master în Prevenirea şi combaterea drogodependenţelor la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea Bucureşti, președinte al Asociației pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale și Educaționale CATHARSIS.

Cui se adresează cursul
Misiunea principală a acestui program este aceea de a forma psihologi practicieni în următoarele domenii aplicative: psihologie clinică, psihoterapie, psihologie educațională, psihologia muncii, dar și în domeniul ordinii publice. Cursul se adresează:
  • psihologilor absolvenţi ai unei instituţii de învăţământ superior (cu durata de 4 ani sau de 3 ani – învățământ în sistem Bologna); psihologilor cu atestat de liberă practică
  • profesioniștilor din domeniul psihoterapiei, psihiatriei, asistenței sociale sau consilierii psihologice care desfășoară activități de diagnostic, evaluare clinică, psihoterapie, consiliere psihologică, dezvoltare și optimizare personală, inclusiv activități de expertiză psihologică.
  • studenților la psihologie care vor primi adeverință de practică
  • oricărei persoane interesate de gesționarea emoțiilor și controlul furiei

Cursul este acreditat de următoarele instituții:

• Colegiul Psihologilor din Romania -10 credite pentru Psihologie educationala și Psihologie clinică.
  • Colegiul Asistenților Sociali - 2 credite.

Diplome: Certificatele cu credite profesionale pentru psihologi, psihoterapeuți și asistenți sociali sunt transmise ulterior, prin curier, cu plata la destinatar.

Detalii cost

Taxa de participare: 300 lei – se plătește prin transfer bancar, în contul deschis la BCR - Sucursala Dorobanți – București, IBAN: RO70RNCB0280137999970001, CIF 32395960, cu mențiunea "Taxa curs Managementul furiei".
ATENȚIE! confirmarea locului se face doar după trimiterea dovezii plății, pe adresa cursuri@asociatiacatharsis.ro, în limita a 20 locuri pe curs, în ordinea achitării taxei.

CERERE DE INSCRIERE

Tips: Înscrie-te prin formularul online. La atingerea limitei de 20 participanți formularul va deveni inactiv.

Va stam la dispozitie pentru detalii si inscrieri
cursuri@asociatiacatharsis.ro

Copyright © 2018, Asociatia Catharsis. All rights reserved.