Curs Formator, cod COR 242401 cu 18 competențe

Formarea profesională este un drum continuu în care avem oportunitatea să ne construim pas cu pas propria carieră și imagine. Îți dorești să organizezi un workshop, să ții o prezentare sau să creezi un program de formare profesională? Atunci învață cum să planifici, cum să organizezi și cum să susții prezentări de succes, de la formatorii noștri cu o bogată experiență în domeniul formării profesionale.

Curs perfecționare FORMATOR
curs acreditat ANC, cod COR 242401 (vezi autorizație)

- înscrieri în limita a 20 locuri -

- cursul poate fi achiziționat și din catalogul  -

• Certificat de absolvire autorizat de către Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și de către Ministerul Educației Naționale, conform Ordonanței Guvernului României nr 129 din 2000 republicată.
  • Primești suportul cursului
Pentru a știi la ce să te aștepți poți descărca descrierea manualului și a cursului.

Îmi rezerv acum locul

Tips: Înscrie-te prin formularul online. La atingerea limitei de 16 participanți formularul va deveni inactiv.

Competențe / abilități profesionale dobândite la finalul cursului
  1. Aplicarea prevederilor legale referitoare la formarea profesională a adulților
  2. Realizarea analizei de nevoi privind formarea profesională a adulților
  3. Respectarea eticii și a standardelor profesionale în formarea profesională a adulților
  4. Evaluarea competențelor inițiale ale participanților la programul de formare profesională a adulților
  5. Aplicarea procedurilor de asigurare a calității activității de formare profesională a adulților
  6. Comunicarea și relaționarea în procesul de formare
  7. Dezvoltarea lucrului în echipa implicată în procesul de formare
  8. Gestionarea conflictelor
  9. Organizarea activităților de formare
  10. Proiectarea procesului de instruire
  11. Elaborarea instrumentelor de evaluare
  12. Realizarea activităților de formare teoretică
  13. Realizarea activităților de formare practică
  14. Gestionarea și administrarea resurselor specifice procesului de formare
  15. Organizarea procesului de evaluare a participanților la programul de formare profesională a adulților
  16. Efectuarea evaluării și furnizarea feedback-ului privind revizuirea procesului de formare profesionala a adulților
  17. Analiza și comunicarea rezultatelor instruirii
  18. Dezvoltarea personală continuă a formatorului
Examenul de absolvire

Constă într-un test grilă și prezentarea unui plan de curs, realizat individual de fiecare participant. Pentru elaborarea planului, participantii beneficiază de asistență din partea formatorilor.

Cui se adresează cursul
  • persoanelor cu studii superioare care doresc să înceapă o carieră în domeniul formării profesionale și care doresc să îşi dezvolte abilităţile personale şi profesionale pentru a deveni formatori, pentru a putea concepe, proiecta, organiza şi susţine cursuri, workshop-uri sau conferințe publice.
Formator

dr. Zoe-Doina Niță, coordonator de formare în cadrul Asociației pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale și Educaționale CATHARSIS. Cursuri dezvoltate în cadrul asociației: Manager de Proiect; Metode și tehnici interactive de autocunoaștere și dezvoltare personală utilizate în lucrul cu copii și adolescenți; Mangementul furiei; Abordarea terapeutică a tulburărilor cauzate de uzul de substanțe. Alte cursuri dezvoltate și susținute până în prezent: Dezvoltare personală; Educație financiară; Antreprenoriat social; Curs de bază în adicții susținut la Masterul de Probațiune din cadrul Facultății de Sociologie și Asistență Socială a Universității din București.

Taxa de participare

Taxa: 1400 lei - se plătește integral, exclusiv prin transfer bancar, în contul de pe factură, cu mențiunea "Taxa curs FORMATOR"Factura este emisă după înscrierea online

ATENȚIE! confirmarea locului se face doar după trimiterea dovezii plății, pe adresa cursuri@asociatiacatharsis.ro, în limita a 16 locuri pe curs.
Locații București
Asociația Catharsis: Piața Valter Mărăcineanu nr. 1-3, etaj 3, sala 116, Sector 1, București
Catharsis Vision: Bd. Dacia, nr. 64, et. 1, interfon 4, Sector 2, București

Îmi rezerv acum locul

Vă stăm la dispoziție pentru detalii și înscrieri

cursuri@asociatiacatharsis.ro

Copyright © 2019, Asociatia Catharsis. All rights reserved.