Proiecte

proiecte

...detalii

Implică-te!

doneaza

...detalii

Să ne cunoaştem!

contact

...detalii

Managementul Furiei

Furia poate fi, în anumite momente, dificil de controlat pentru oricare dintre noi. Iar dacă lucreazi cu persoane care nu au control asupra ei trebuie să știi cum se gesționează corect emoțiile și cum controlăm furia, cât și cele mai bune metode de abordare și tratament. În cadrul cursului Managementul Furiei înveţi care sunt cauzele furiei, cum să evaluezi furiei în context clinic, care sunt cele mai utile tehnici si metode de gestionarea a furiei în situație de criză dar si cum să realizezi împreună cu clientul un plan de prevenire a accesului de furie.

Curs acreditat de către Colegiul Psihologilor din România (CPR) pentru psihologi școlari, psihologi clinicieni și psihoterapeuți

Aviz Profesional Nr. RF-II-B-183 din 28.06.2016, Anexa 2/14.02.2017 (Comisia psihologie clinică, Comisia psihologie educaționlă) și Aviz pentru Comisia de Psihologie pentru Apărare

Curs acreditat de către Colegiul Național al Asistenților Sociali din România (CNASR)

având Aviz Profesional Nr. 93 din 28.07.2017

- înscrieri în limita a 16 locuri -
- cursul poate fi achiziționat și din catalogul SEAP -

Beneficii
  • Diplomă de participare
Pentru a știi la ce să te aștepți poți previzualiza suportul de curs și agenda evenimentului
 
Cum este cursul și ce vei învăța

Cursul are o puternică componentă aplicativă (90% practică, 10% teorie). Suportul de curs va fi însoțit de fișele de lucru pentru clienți, care vor fi utilizate de către participanți în activitatea de învățare. Vor fi utilizate jocul de rol, brainstorming-ul, activitatea în grupuri, studiul de caz.

Formator

dr. Zoe-Doina NIȚĂ, formator, psiholog clinician principal, psihoterapeut de familie, cadru didactic asociat la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea Bucureşti, doctor în psihologie al Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea Bucureşti, master în Prevenirea şi combaterea drogodependenţelor la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea Bucureşti, președinte al Asociației pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale și Educaționale CATHARSIS.

Cui se adresează cursul
Misiunea principală a acestui program este aceea de a forma psihologi practicieni în următoarele domenii aplicative: psihologie clinică, psihoterapie, psihologie educațională, psihologia pentru apărare. Cursul se adresează:
  • psihologilor absolvenţi ai unei instituţii de învăţământ superior (cu durata de 4 ani sau de 3 ani – învățământ în sistem Bologna); psihologilor cu atestat de liberă practică
  • profesioniștilor din domeniul psihoterapiei, psihiatriei, asistenței sociale sau consilierii psihologice care desfășoară activități de diagnostic, evaluare clinică, psihoterapie, consiliere psihologică, dezvoltare și optimizare personală, inclusiv activități de expertiză psihologică.

Cursul este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania -10 credite pentru Psihologie educationala, Psihologie clinică și psihoterapie, Psihologie pentru apărare, ordine publică și siguranță națională

La finalul cursului, participanții vor primi adeverință din partea Asociatiei Catharsis, care este valabilă până la primirea diplomei contrasemnată de către Președintele Colegiului Psihologilor din România.

Detalii cost

Taxa de participare: 300 lei – se platește exclusiv prin transfer bancar, în contul de pe factura, cu mențiunea "Taxa curs Managementul furiei". Factura este emisă după înscrierea online.

ATENȚIE! confirmarea locului se face doar după trimiterea dovezii plății, pe adresa cursuri@asociatiacatharsis.ro, în ordinea achitării taxei.

 

                                                CERERE DE INSCRIERE                                           

Tips: Înscrie-te prin formularul online. La atingerea limitei de participanți formularul va deveni inactiv.

Locații București
 
Asociația Catharsis: Piața Valter Mărăcineanu nr. 1-3, etaj 3, sala 116, Sector 1, București
Catharsis Vision: Bd. Dacia, nr. 64, et. 1, interfon 4, Sector 2, București
 
 

Pentru detalii şi înscrieri

0723 992 930
cursuri@asociatiacatharsis.ro

Asociația Catharsis
Asociația Catharsis

Copyright © 2019, Asociatia Catharsis. All rights reserved.

 
Parteneri
apfr midocar asoc joy colegiu oscar asoc apaca por plaza plaza