Managementul Furiei

10 credite CPR (vezi aviz clinică și educațională și aviz apărare)

2 credite CNASR (vezi aviz)

- cursul poate fi achiziționat și din catalogul SEAP -

Primești suportul cursului "Managementul Furiei" și dreptul de a-l folosi în activitatea ta practică.

10 de credite de formare profesională pentru psihologii înscriși în Colegiul Psihologilor din România (CPR), Comisia de Psihologie Clinică și Psihoterapie, Comisia de Psihologie Educatională, Consiliere Școlară și Vocațională, Comisia de Psihologie pentru Apărare, ordine publică și siguranță națională. La finalul cursului, participantii vor primi adeverinta din partea Asociatiei Catharsis, care este valabila pana la primirea diplomei. Diploma semnată de Președintele Colegiului Psihologilor se trimite ulterior, prin curier, cu plata la destinatie.

Pentru a știi la ce să te aștepți poți previzualiza suportul de curs și agenda evenimentului

Formator

dr. Zoe-Doina NIȚĂ, formator, psiholog clinician principal, psihoterapeut de familie, cadru didactic asociat la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea Bucureşti, doctor în psihologie al Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea Bucureşti, master în Prevenirea şi combaterea drogodependenţelor la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea Bucureşti, președinte al Asociației pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale și Educaționale CATHARSIS.

Cum este cursul și ce vei învăța

Cursul are o puternică componentă aplicativă (90% practică, 10% teorie). Suportul de curs va fi însoțit de fișele de lucru pentru clienți, care vor fi utilizate de către participanți în activitatea de învățare. Vor fi utilizate jocul de rol, brainstorming-ul, activitatea în grupuri, studiul de caz.

Cui se adresează cursul

Profesioniștilor din domeniul psihologiei, psihoterapiei, psihiatriei, asistenței sociale sau consilierii psihologice care desfășoară activități de diagnostic, evaluare clinică, psihoterapie, consiliere psihologică, dezvoltare și optimizare personală, inclusiv activități de expertiză psihologică.

La finalul cursului, participanții vor primi adeverință din partea Asociatiei Catharsis, care este valabilă până la primirea diplomei contrasemnată de către Președintele Colegiului Psihologilor din România.

Taxa de participare

300 lei - se plătește prin magazinul online (o plată simplă cu cardul) sau în contul Asociației pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale și Educaționale CATHARSIS (CIF 32395960) deschis la BCR, IBAN RO70RNCB0280137999970001. Factura este emisă și transmisă via e-mail cu datele completate în magazinul online, ulterior plății (verifică primirea ei inclusiv în secțiunea Spam sau Promoții).

​Pentru fiecare comisie suplimentară se percepe o taxă de 100 lei.

Mă înregistrez acum, plătesc mai tărziu

Tips: Înscrie-te prin formularul online. Vei primi proforma via e-mail (verifică și în spam).
Locurile se ocupă în ordinea efectuării plății și a locurilor disponibile.

Plătesc acum și am locul rezervat

Tips: Achiziționează cursul din magazinul online și ai locul rezervat. Poți vedea în timp real nr. de locuri disponibile.

Locație

Palatul Național al Copiilor: Bulevardul Tineretului 8-10, București 040353, Intrarea elevilor (în spatele palatului) Sala Europa, etaj 1, pe scara de marmură.

Pentru detalii suplimentare ne găsești la
cursuri@asociatiacatharsis.ro

Copyright © 2019, Asociatia Catharsis. All rights reserved.