Proiecte

proiecte

...detalii

Implică-te!

doneaza

...detalii

Să ne cunoaştem!

contact

...detalii

Metode și tehnici interactive de autocunoaștere și dezvoltare personală utilizate în lucrul cu copii și adolescenți

 

10 credite CPR pentru psihologi școlari, clinicieni și psihoterapeuți (vezi aviz)

2 credite CNASR pentru asistenţi sociali (vezi aviz)

- înscrieri în limita a 16 locuri -

cursul poate fi achizitionat din catalogul SEAP

Beneficii

  • Primești suportul cursului "Metode și tehnici interactive de autocunoaștere și dezvoltare personală utilizate în lucrul cu copii și adolescenți" și dreptul de a-l folosi în activitatea ta practică
Pentru a știi la ce să te aștepți poți descărca descrierea manualului și a cursului, cât și agenda evenimentului.

                                                     Vreau să particip

Tips: Înscrie-te prin formularul online. La atingerea limitei de 16 participanți formularul va deveni inactiv.

Cui se adresează cursul

  • psihologilor clinicieni, psihologilor școlari, psihoterapeuților, consilierilor, asistenților sociali, educatorilor, profesorilor, studenţilor și masteranzilor la psihologie, psihopedagogie sau asistență socială și oricăror altor persoane interesate de lucrul cu copii și adolescenți.
  • studenții la psihologie beneficiază de o reducere de 10%
Diplome: La finalul cursului, participantii vor primi adeverinta din partea Asociatiei Catharsis, care este valabila pana la primirea diplomei. Diploma de la Colegiul Psihologilor se trimite ulterior, prin curier, cu plata la destinatie.

Ce vei învăța la curs

  1. Cum să lucrezi cu metodele şi tehnicile utilizate în cadrul grupurilor de autocunoaștere și dezvoltare personală;
  2. Cum să elaborezi strategii de consiliere şi dezvoltare personală pentru copii și adolescenți;
  3. Cum să folosești eficient metodele și tehnicile de comunicare asertivă, gestionare a conflictului și de oferire a unui feedback constructiv.

Cum este cursul și grupa

  • Cursul este interactiv - 90% practică și 10% teorie, cu accent pe exersarea abilităților practice necesare unui specialist care lucrează cu adolescenți și copii, utilizând tehnici și metode specifice învățării experiențiale (expunere, exemplificare, discuție facilitată, lucrul în grupuri – diade, triade etc.).
  • Grupa de curs este restrânsă - grupa se formează din maxim 16 participanţi, oferind oportunitatea tuturor să se exprime și să interacționeze.

Formatori

dr. Zoe-Doina NIȚĂ, formator, psiholog clinician principal, psihoterapeut de familie, cadru didactic asociat la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea Bucureşti, doctor în psihologie al Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea Bucureşti, master în Prevenirea şi combaterea drogodependenţelor la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea Bucureşti, președinte al Asociației pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale și Educaționale CATHARSIS.

Alina NEAGOE, psiholog clinician specialist, psiholog specialist în psihologia apărării, siguranței naționale și ordinii publice, membră a Colegiului Psihologilor din Romania, master în psihoterapia cognitv-comportamentală, formare în Tehnica Interviului Motivational și Prevenirea Recăderilor, multiple formări la nivel național și internațional în domeniul comportamentelor adictive și al prevenirii consumului de droguri în școală, familie și comunitate, formator certificat ANC, experiență de 12 ani în domeniul adicțiilor (evaluarea și consilierea persoanelor consumatoare de droguri în scopul creșterii motivației pentru schimbarea comportamentului de consum și prevenirea recpderilor), expert în prevenirea consumului de droguri pe proiecte naționale, cu finanțare POSDRU și EEA Grants. 

Investiție

Taxa de participare este 300 lei și se plătește integral, exclusiv prin transfer bancar, în contul de pe factură, cu mențiunea "Taxa curs Metode dezvoltare personală". Factura este emisă după înscrierea online.

ATENȚIE! confirmarea locului se face doar după trimiterea dovezii plății, pe adresa cursuri@asociatiacatharsis.ro, în limita a 16 locuri pe curs, în ordinea achitării taxei.

Locații București

Asociația Catharsis: Piața Valter Mărăcineanu nr. 1-3, etaj 3, sala 116, Sector 1, București
Catharsis Vision: Bd. Dacia, nr. 64, et. 1, interfon 04, Sector 2, București
 

                                                     Vreau să particip

Tips: Înscrie-te prin formularul online. La atingerea limitei de 16 participanți formularul va deveni inactiv.
 
Pentru confirmarea locului

0723 992 930
cursuri@asociatiacatharsis.ro
 
Asociația Catharsis
Asociația Catharsis
 
Copyright © 2019, Asociatia Catharsis. All rights reserved.
 
Parteneri
apfr midocar asoc joy colegiu oscar asoc apaca por plaza plaza