Terapie sexuală. Model de evaluare clinică și intervenții validate științific

8 credite CPR pentru psihologi clinicieni și psihoterapeuți (vezi aviz)

- cursul poate fi achizitionat din catalogul SEAP -

Primești suportul cursului "Terapie sexuală. Model de evaluare clinică și intervenții validate științific" și dreptul de a-l folosi în activitatea ta practică

8 credite de formare profesională pentru psihologii înscriși în Colegiul Psihologilor din România (CPR), Comisia de Psihologie Clinică și Psihoterapie. La finalul cursului, vei primi adeverință din partea Asociatiei Catharsis, care este valabila până la primirea diplomei. Diploma semnată de Președintele Colegiul Psihologilor se trimite ulterior, prin curier, cu plata la destinatie.

Descarcă agenda evenimentului.

Cui se adresează cursul

Specialiştilor din sfera psiho-medicală interesaţi în activitatea lor clinică sau de cercetare de evaluarea, conceptualizarea și tratarea cazurilor de disfuncție sexuală.

Ce vei învăța la curs

Cursul pune accent pe intervențiile nefarmacologice și abordează problematica tulburărilor din sfera sexuală, oferind un model de evaluare și conceptualizare a disfuncțiilor sexuale descrise în actuala ediție DSM-5, ca și intervenții și abordări terapeutice validate științific.
Grupa de curs este restrânsă - se formează din maxim 10 participanţi, oferind oportunitatea tuturor să se exprime și să interacționeze.

Formator

Iulia OPREA, supervizor în psihologie clinică, autorizat de Colegiul Psihologilor din România, psiholog clinician principal, psihoterapeut formator/supervizor terapie de familie, specializare psihoterapie cognitiv-comportamentala, membru Colegiu Psihologilor din Romania, experiență îndelungată în abordarea pacientului cu boli cronice (HIV/SIDA, adicții).

Taxa de participare

Este 300 lei și se plătește prin magazinul online (o plată simplă cu cardul) sau în contul Asociației pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale și Educaționale CATHARSIS (CIF 32395960) deschis la BCR, IBAN RO70RNCB0280137999970001. Factura este emisă și transmisă via e-mail cu datele completate în magazinul online, ulterior plății (verifică primirea ei inclusiv în secțiunea Spam sau Promoții).

Mă înregistrez acum, plătesc mai târziu

Tips: Înscrie-te prin formularul online. Vei primi proforma via e-mail (verifică și în spam).
Locurile se ocupă în ordinea efectuării plății și a locurilor disponibile.

Plătesc acum și am locul rezervat

Tips: Achiziționează cursul din magazinul online și ai locul rezervat. Poți vedea în timp real nr. de locuri disponibile.

Locație

Asociația Catharsis: Piața Valter Mărăcineanu nr. 1-3, etaj 3, sala 116, Sector 1, București

Pentru detalii suplimentare ne găsești la
cursuri@asociatiacatharsis.ro

Copyright © 2019, Asociatia Catharsis. All rights reserved.