50 de minute cu obiectiv - Modele practice și tehnici avansate de lucru cu clientul în cabinet

20 credite CPR pentru psihologi clinicieni și psihoterapeuți (vezi aviz)

Ce vei învăța la curs

În timp ce observi clientul, cum îi recunoști filtrul de procesare a informațiilor - vizual, auditiv, kinestezic sau digital? Programul a plecat de la o nevoie reală a tuturor practicienilor, și anume organizarea și desfășurarea primei întâlniri cu un client - copil sau adult, într-un cabinet se psihologie, psihoterapie sau de consiliere (vocațională). Fiecare parte a relației vede, aude și simte în mod diferit; în consecință, reține diferit și tot diferit pune în aplicare ceea ce s-a comunicat, verbal și non-verbal, în cele 45-50 de minute cât durează, în mod obișnuit, o sesiune de consiliere/psihoterapie. În timp ce observi clientul, cum îi recunoști filtrul de procesare a informațiilor - vizual, auditiv, kinestezic sau digital?

Pentru o relație de lungă durată, bazată pe încredere chiar din prima sesiune, psihologul se întreabă:

• Cum îmi pot transmite mesajul astfel încât clientul să îl integreze cu minimum de distorsiuni?
  • Ce elemente din observare pot folosi și cum le pot interpreta astfel încât să-mi completez mesajul verbal transmis de client?
  • Cum ghidez clientul astfel încât să-și descopere resursele, comportamentele și stările necesare în momentul respectiv și în viitor, chiar din prima sesiune?
  • Care este un model de bază pe marginea căruia să pot lucra cu orice tip de client, cu orice temă adusă în cabinet?
  • Cum ghidez procesul pe care îl propun folosind minimum de conținut?
  • Care sunt părțile implicate în situația prezentată de client? Cum abordez sistemic o poveste prezentată de o singură parte la sistem?
  • Cum îmi gestionez propria stare în cele 50 de minute?
  • Cum îmi pot folosi propria stare în scopul consolidării relației?
  • Care este cel mai potrivit model de organizare a unei sesiuni și de contractare a unui pachet de sesiuni?

Vei afla la curs răspunsul la aceste întrebări și la altele cu care te confrunți în activitatea ta practică.

Descarcă agenda evenimentului.

Primești suportul cursului "50 de minute cu obiectiv - Modele practice și tehnici avansate de lucru cu clientul în cabinet" și dreptul de a-l folosi în activitatea ta practică.

20 de credite de formare profesională pentru psihologii înscriși în Colegiul Psihologilor din România (CPR), Comisia de Psihologie Clinică și Psihoterapie. La finalul cursului, vei primi adeverință din partea Asociatiei Catharsis, care este valabila până la primirea diplomei. Diploma semnată de Președintele Colegiul Psihologilor se trimite ulterior, prin curier, cu plata la destinatie.

Formator

Lucia Elena Popescu, psiholog, psihoterapeut neurolingvist. Lucia își desfășoară activitatea atât în practică privată, cât și în cadrul unui centru medical dedicat tratării diabetului și complicațiilor acestuia, unde are rol dublu: psihoterapeut și coordonator&moderator al sesiunilor de educație a pacienților cu diabet de toate vârstele. Consideră că o strategie mintală adecvată susține întodeauna efortul personal în direcțiile dorite -  sănătate, profesie, educație etc.; de aceea, prin practica ei dorește să susțină tinerii și adulții atât în a se adapta la lumea exterioară, cât și în a-și înțelege mai bine lumea interioară. Din experiența ei de tranining, învățare și dezvoltare de peste 15 ani, menționăm ca relevante două colaborări - NBCC România în calitate de Master Trainer pentru programul Mental Health Facilitator și cea cu NLPt Austrian Institute și Asociația NLP Professional unde se află în formare pentru a deveni Trainer de psihoterapie neurolingvistică. Mai multe informații despre activitatea și rezultatele ei pot fi găsite pe site-urile www.mai-bine.ro și www.titasitelu.ro.

Taxa de participare

Este de 600 lei - se plătește prin magazinul online (o plată simplă cu cardul) sau în contul Asociației pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale și Educaționale CATHARSIS (CIF 32395960) deschis la BCR, IBAN RO70RNCB0280137999970001. Factura este emisă și transmisă via e-mail cu datele completate în magazinul online, ulterior plății (verifică primirea ei inclusiv în secțiunea Spam sau Promoții).

Mă înregistrez acum, plătesc mai târziu

Tips: Înscrie-te prin formularul online. Vei primi proforma via e-mail (verifică și în spam).
Locurile se ocupă în ordinea efectuării plății și a locurilor disponibile.

Plătesc acum și am locul rezervat

Tips: Achiziționează cursul din magazinul online și ai locul rezervat. Poți vedea în timp real numărul de locuri disponibile.

Locație

Asociația Catharsis: Bd. Dacia, nr. 64, et. 1, interfon 04, Sector 2, București

Pentru detalii suplimentare ne găsești la
cursuri@asociatiacatharsis.ro

Copyright © 2019, Asociatia Catharsis. All rights reserved.