Proiecte

proiecte

...detalii

Implică-te!

doneaza

...detalii

Să ne cunoaştem!

contact

...detalii

Metode și tehnici interactive de autocunoaștere și dezvoltare personală utilizate în lucrul cu copii și adolescenți

10 credite CPR pentru psihologi școlari, clinicieni și psihoterapeuți (vezi aviz)

Beneficii

Primești suportul cursului "Metode și tehnici interactive de autocunoaștere și dezvoltare personală utilizate în lucrul cu copii și adolescenți" și dreptul de a-l folosi în activitatea ta practică

10 de credite de formare profesională pentru psihologii înscriși în Colegiul Psihologilor din România (CPR), Comisia de Psihologie Clinică și Psihoterapie, Comisia de Psihologie Educatională, Consiliere Școlară și Vocațională. La finalul cursului, vei primi adeverință din partea Asociatiei Catharsis, care este valabila pana la primirea diplomei semnată de Președintele Colegiului Psihologilor, pe care o vei primi ulterior, prin curier, cu plata la destinatie.

Descarcă descrierea manualului și a cursului și agenda evenimentului.

Cui se adresează cursul

Psihologilor clinicieni, psihologilor școlari, psihoterapeuților, consilierilor, asistenților sociali, educatorilor, profesorilor, studenţilor și masteranzilor la psihologie, psihopedagogie sau asistență socială și oricăror altor persoane interesate de lucrul cu copii și adolescenți.

Ce vei învăța la curs

  • Cum să organizezi şi să promovezi un grup de autocunoaştere şi dezvoltare personală şi cum să depăşeşti rezistenţele participanţilor sau alte probleme ce pot apărea pe parcurs.
  • Cum să lucrezi cu metodele şi tehnicile utilizate în cadrul grupurilor de autocunoaștere și dezvoltare personală;
  • Cum să elaborezi strategii de consiliere şi dezvoltare personală pentru copii și adolescenți.

Cum este cursul și grupa

  • Cursul este interactiv - 90% practică și 10% teorie, cu accent pe exersarea abilităților practice necesare unui specialist care lucrează cu adolescenți și copii, utilizând tehnici și metode specifice învățării experiențiale (expunere, exemplificare, discuție facilitată, lucrul în grupuri.
  • Grupa de curs este restrânsă - grupa se formează din maxim 16 participanţi, oferind oportunitatea tuturor să se exprime și să interacționeze.

Formator

dr. Zoe-Doina NIȚĂ, formator, psiholog clinician principal, psihoterapeut de familie, cadru didactic asociat la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea Bucureşti, doctor în psihologie al Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea Bucureşti, master în Prevenirea şi combaterea drogodependenţelor la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea Bucureşti, președinte al Asociației pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale și Educaționale CATHARSIS.

Taxa de participare

Este 300 lei și se plătește prin magazinul online (o plată simplă cu cardul) sau în contul Asociației pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale și Educaționale CATHARSIS (CIF 32395960) deschis la BCR, IBAN RO70RNCB0280137999970001. Factura este emisă și transmisă via e-mail cu datele completate în magazinul online, ulterior plății (verifică primirea ei inclusiv în secțiunea Spam sau Promoții).

​Pentru fiecare comisie suplimentară se percepe o taxă de 100 lei.

Formular de înscriere

Tips: Înscrie-te prin formularul online. Vei primi proforma via e-mail (verifică și în spam).
Locurile se ocupă în ordinea efectuării plății și a locurilor disponibile.
 

Plată cu cardul

Tips: Achiziționează cursul din magazinul online și ai locul rezervat.
Poți vedea în timp real numărul de locuri disponibile.
 

Locație

Asociația Catharsis: Piața Valter Mărăcineanu nr. 1-3, etaj 3, sala 116, Sector 1, București

Pentru detalii suplimentare ne găsești la
0723 992 930
cursuri@asociatiacatharsis.ro
Asociația Catharsis

Copyright © 2019, Asociatia Catharsis. All rights reserved.

 
Parteneri
apfr midocar asoc joy colegiu oscar asoc apaca por plaza plaza