Proiecte

proiecte

...detalii

Implică-te!

doneaza

...detalii

Să ne cunoaştem!

contact

...detalii

Curs de bază în adicții - Abordarea terapeutică a tulburărilor cauzate de uzul de substanțe

40 credite CPR (vezi aviz profesional)

Beneficii

Primești suportul cursului "Abordarea terapeutică a tulburărilor cauzate de uzul de substanțe" și dreptul de a-l folosi în activitatea ta practică. Poți previzualiza aici.

40 de credite de formare profesională pentru psihologii înscriși în Colegiul Psihologilor din România (CPR), Comisia de Psihologie Clinică și Psihoterapie, Comisia de Psihologie Educatională, Consiliere Școlară și Vocațională, Comisia de Psihologie pentru Apărare, ordine publică și siguranță națională. La finalul cursului, participantii vor primi adeverinta din partea Asociatiei Catharsis, care este valabila pana la primirea diplomei. Diploma semnată de Președintele Colegiului Psihologilor se trimite ulterior, prin curier, cu plata la destinatie.

  Cui se adresează cursul
  • Psihologi, psihoterapeuți, asistenți sociali, medici, profesori și persoane interesate de problematica adicțiilor.
Cum este cursul și grupa
  • Cursul este interactiv - 90% practică și 10% teorie, cu accent pe exersarea abilităților practice necesare unui specialist care lucrează deja sau doresc să lucreze în domeniul adicțiilor.
  • Grupa de curs este restrânsă - grupa se formează din maxim 16 participanţi, oferind oportunitatea tuturor să se exprime și să interacționeze.

Formator

Alina Neagoe, psiholog clinician principal, psiholog specialist în psihologia apărării, siguranței naționale și ordinii publice, membră a Colegiului Psihologilor din Romania, master în psihoterapia cognitv-comportamentală, formare în Tehnica Interviului Motivational și Prevenirea Recăderilor, multiple formări la nivel național și internațional în domeniul comportamentelor adictive și al prevenirii consumului de droguri în școală, familie și comunitate, formator certificat ANC, experiență de 12 ani în domeniul adicțiilor (evaluarea și consilierea persoanelor consumatoare de droguri în scopul creșterii motivației pentru schimbarea comportamentului de consum și prevenirea recpderilor), expert în prevenirea consumului de droguri pe proiecte naționale, cu finanțare POSDRU și EEA Grants. 

Taxă de participare

Este de 1000 lei (500 lei x 2 module) și se plătește prin magazinul online (o plată simplă cu cardul) sau în contul Asociației pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale și Educaționale CATHARSIS (CIF 32395960) deschis la BCR, IBAN RO70RNCB0280137999970001. Factura este emisă și transmisă via e-mail cu datele completate în magazinul online, ulterior plății (verifică primirea ei inclusiv în secțiunea Spam sau Promoții).

Pentru fiecare comisie suplimentară se percepe o taxă de 100 lei.

Formular de înscriere

Tips: Înscrie-te prin formularul online. Vei primi proforma via e-mail (verifică și în spam).
Locurile se ocupă în ordinea efectuării plății și a locurilor disponibile.
 

Plată cu cardul

Tips: Achiziționează cursul din magazinul online și ai locul rezervat.
Poți vedea în timp real numărul de locuri disponibile.
 
Locație
Asociația Catharsis: Piața Valter Mărăcineanu nr. 1-3, etaj 3, sala 116, Sector 1, București
 

Pentru detalii suplimentare ne găsești la

0723 992 930

cursuri@asociatiacatharsis.ro

Asociația Catharsis
Copyright © 2019, Asociatia Catharsis. All rights reserved.
 
Parteneri
apfr midocar asoc joy colegiu oscar asoc apaca por plaza plaza