Programul naţional “Femeia manager” – ediţia 2014

Programului naţional multianual pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale în rândul femeilor manager din sectorul întreprinderilor mici şi mijlocii îşi propune să sprijine demararea şi dezvoltarea afacerilor prin facilitarea accesului la finanţare, în contextul problemelor legate de menţinerea echilibrului dintre obligaţiile familiale şi cele profesionale şi al prejudecăţilor existente la nivel local.

Obiective generale

• îmbunătăţirea performanţelor economice ale întreprinderilor existente conduse de femei, prin accesarea surselor de finanţare de la bugetul de stat;
  • stimularea auto-angajării şi creşterea numărului de femei întreprinzător în cadrul comunităţilor de afaceri;
  • dezvoltarea capacităţii şi a spiritului antreprenorial în rândul femeilor;
  • creşterea numărului de noi locuri de muncă create în cadrul structurilor economice private conduse de femei şi a beneficiilor aduse economiei naţionale.

Pentru mai multe detalii accesaţi :