Studiu național in domeniul violenței domestice

Vă mulțumim că ați luat parte la studiul național pentru identificarea nevoii de instruire a practicienilor din domeniul violenței domestice, prin completarea chestionarului (https://goo.gl/forms/ziwXTbzDJ3aLM6el1).

Acest studiu face parte din procesul de consultare a membrilor comunității locale, în vederea îmbunătățirii serviciilor acordate victimelor violenței împotriva femeilor și fetelor. Răspunsurile dumneavoastră ne-au ajutam să ne formăm o imagine cât mai obiectivă asupra serviciilor existente în prezent, dar și asupra nevoii de formare a specialiștilor în domeniul asistării victimelor violenței împotriva femeilor și fetelor.

Cercetarea s-a finalizat și puteți consula rezultatele studiului național pentru identificarea nevoii de instruire a practicienilor din domeniul violenței împotriva femeilor și fetelor aici.

Chestionarul a fost adresat specialiștilor care, prin natura profesiei, lucrează sau pot lucra cu victime ale violenței împotriva femeilor și fetelor. Chestionarul a fost conceput astfel încât să fie asigurată confidențialitatea răspunsurilor. De asemenea, datele furnizate au fost utilizate strict în scopuri statistice, fiindu-ne necesare în identificarea nevoii de formare a specialiștilor.

Vă mulțumim pentru timpul acordat și pentru amabilitatea de a ne furniza răspunsuri utile!

Cu cele mai bune gânduri,
dr. Zoe-Doina Niță,
președintele Asociației CATHARSIS