Purtător de cuvânt în relația cu presa

Reputația sau o imagine bună se contruiește în ani de zile, dar se poate distruge în numai 5 minute.

Prin participarea la curs vei dobândi competențele necesare unui bun comunicator, abilitățile și tehnica pentru comunicare în fața oricărui tip de public. Vei stăpâni tehnici de influențare a opiniei publicului și a comportamentului acestuia, având ca scop formarea unei imagini pozitive a companiei în spațiul public.

Curs perfecționare PURTĂTOR DE CUVÂNT ÎN RELAȚIA CU PRESA
acreditat ANC, cod COR 333906

- înscrieri în limita a 20 locuri ||| vezi autorizație curs aici -

- cursul poate fi achiziționat și din catalogul SEAP -

• Certificat de absolvire (autorizat Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și Ministerul Educației Naționale)
  • Oportunitate de promovare a activității ca asistent relații publice și comunicare, după absolvire, pe site-ul Asociatiei Catharsis
  • Primești suportul cursului
  • Pauze cafea incluse

Voucher în valoare de 50 de lei, ce poate fi folosit la cursurile Asociației Catharsis (acreditate):

Mă înscriu acum

Tips: Înscrie-te prin formularul online. La atingerea limitei de 16 participanți formularul va deveni inactiv.

Cum este cursul și ce vei învăța

Cursul are o puternică componentă aplicativă (60% practică, 40% teorie).

Înveți să folosești tehnici de influențare a opiniei publicului, limbajul trupului, atitudinea, metode de a învinge teama de a vorbi în fața unui public necunoscut și vei parcurge un curs structurat în două părți: 40% din timp veti asimila cunoștințe teoretice, iar 60% din timp vei beneficia de exerciții practice, role-play-uri, demonstrații, metode de a te adapta în fața oricărui timp de public.

La finalul cursului participanții vor dobândi următoarele competențe:
  1. Munca in echipe multidisciplinare
  2. Dezvoltare profesionala
  3. Comunicare interactiva
  4. Comunicare interpersonala
  5. Planificarea activitatilor proprii
  6. Realizarea materialelor
  7. Organizarea campaniilor integrate
  8. Evaluarea eficientei programelor de relatii publice
  9. Participarea la eficientizarea comunicarii in organizatie
  10. Mentinerea relatiilor cu mass media
  11. Pregatirea intalnirilor de lucru

Examen absolvire

Constă într-un test grilă și prezentarea unui plan de campanie de relații publice, realizat în grupuri de lucru. Pentru elaborarea planului, participanții beneficiază de asistență din partea formatorilor.

Cursul este acreditat de următoarele instituții:

• Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice
  • Ministerul Educației Naționale

Diplome: Certificatele sunt transmise ulterior, prin curier, cu plata la destinatar.

Cui se adresează cursul

Tuturor persoanelor care vor sa se dezvolte personal si profesional, au studii medii și/sau superioare, doresc să comunice eficient, indiferent de domeniul de activitate, lucreză sau își doresc să lucreze în comunicare și relații publice în companii private sau de stat.

Formatori

Formatorii autorizați ANC cu peste 10 ani experiență în domeniul relațiilor publice și comunicării: Alte cursuri dezvoltate comunicare publică, comunicare nonverbală, management, management de proiect, formator, analiză tranzacțională.

Taxă participare

Taxa de participare este de 600 lei si se plătește prin transfer bancar, în contul deschis la BCR - Sucursala Dorobanți – București, IBAN: RO70RNCB0280137999970001, CIF 32395960, cu mențiunea "Taxa curs Purtător de cuvânt în relația cu presa".

ATENȚIE! Confirmarea locului se face doar după trimiterea dovezii plății, pe adresa cursuri@asociatiacatharsis.ro, în limita a 16 locuri pe curs, în ordinea achitării taxei.

Locație

Piața Valter Mărăcineanu nr. 1-3, etaj 3, sala 116, Sector 1, București

Mă înscriu acum

Tips: Înscrie-te prin formularul online. La atingerea limitei de 20 participanți formularul va deveni inactiv.

Vă stăm la dispoziție pentru detalii și înscrieri

E-mail: cursuri@asociatiacatharsis.ro

Copyright © 2018, Asociatia Catharsis. All rights reserved.