Curs Formator, cod COR 242401

Formarea profesională este un drum continuu în care avem oportunitatea să ne construim pas cu pas propria carieră și imagine. Îți dorești să organizezi un workshop, să ții o prezentare sau să creezi un program de formare profesională? Atunci învață cum să planifici, cum să organizezi și cum să susții prezentări de succes, de la formatorii noștri cu o bogată experiență în domeniul formării profesionale.

Curs perfecționare FORMATOR
Curs acreditat ANC, cod COR 242401

- înscrieri în limita a 20 locuri -

- cursul poate fi achiziționat și din catalogul  -

• Certificat de absolvire autorizat de către Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și de către Ministerul Educației Naționale, conform Ordonanței Guvernului României nr 129 din 2000 republicată.
  • Primești suportul cursului
  • Pauzele de cafea sunt incluse în costul cursului
Pentru a știi la ce să te aștepți poți descărca descrierea manualului și a cursului, cât și agenda evenimentului.

Voucher în valoare de 50 de lei, ce poate fi folosit la cursurile Asociației Catharsis:

Îmi rezerv acum locul

Tips: Înscrie-te prin formularul online. La atingerea limitei de 20 participanți formularul va deveni inactiv.

Cum este cursul și ce vei învăța
Cursul de formator are o puternică componentă aplicativă (90% practică, 10% teorie).

Formatorul este o sursă de inspirație pentru cei din jur, o persoană integră, empatică, un profesionist în domeniul său, capabil să motiveze, să atragă și să mențină atenția cursanților, pe tot parcursul sesiunii, atât prin informații utile, clare și bine prezentate,
cât și prin exemplul de experiență personală în domeniul formării adulților.

La finalul cursului participanții sunt capabili:
  • să structureze, să organizeze și să evalueze propriul curs de formare
  • să gestioneze situațiile dificile
  • să își controleze emoțiile atunci când vorbesc în public
Examenul de absolvire

Constă într-un test grilă și prezentarea unui plan de curs, realizat individual de fiecare participant. Pentru elaborarea planului, participantii beneficiază de asistență din partea formatorilor.

Cui se adresează cursul
  • persoanelor cu studii superioare care doresc să înceapă o carieră în domeniul formării profesionale și care doresc să îşi dezvolte abilităţile personale şi profesionale pentru a deveni formatori, pentru a putea concepe, proiecta, organiza şi susţine cursuri, workshop-uri sau conferințe publice.
Formator

dr. Zoe-Doina Niță, coordonator de formare în cadrul Asociației pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale și Educaționale CATHARSIS. Cursuri dezvoltate în cadrul asociației: Manager de Proiect; Metode și tehnici interactive de autocunoaștere și dezvoltare personală utilizate în lucrul cu copii și adolescenți; Mangementul furiei; Abordarea terapeutică a tulburărilor cauzate de uzul de substanțe. Alte cursuri dezvoltate și susținute până în prezent: Dezvoltare personală; Educație financiară; Antreprenoriat social; Curs de bază în adicții susținut la Masterul de Probațiune din cadrul Facultății de Sociologie și Asistență Socială a Universității din București.

Taxa de participare
400 lei - se plătește prin transfer bancar, în contul deschis la BCR - Sucursala Dorobanți – București, IBAN: RO70RNCB0280137999970001, CIF 32395960, cu mențiunea "Taxa curs FORMATOR".

ATENȚIE! confirmarea locului se face doar după trimiterea dovezii plății, pe adresa cursuri@asociatiacatharsis.ro, în limita a 20 locuri pe curs.
Locație

București, Piața Valter Mărăcineanu 1-3, intrarea 2, etaj 4, sala 77, sector 1

Îmi rezerv acum locul

Vă stăm la dispoziție pentru detalii și înscrieri

E-mail: cursuri@asociatiacatharsis.ro

Copyright © 2018, Asociatia Catharsis. All rights reserved.