Proiecte

proiecte

...detalii

Implică-te!

doneaza

...detalii

Să ne cunoaştem!

contact

...detalii

Curs de bază în adicții - Abordarea terapeutică a tulburărilor cauzate de uzul de substanțe - 40 credite COPSI

www.asociatiacatharsis.ro

Tratarea dependenței de substanțe este un proces de lungă durată, un proces de schimbare, în care este implicată atât persoana dependentă și terapeutul, cât și persoanele apropiate. 

Dacă îți dorești să cunoști tehnici practice și metode de pregătire a procesului de schimbare, de menținere a abstinenței și de prevenire a recăderilor, te invităm la cursul de formare profesională continuă pentru psihologi, psihoterapeuti și asistenți sociali - Curs de baza în adicții - “ABORDAREA TERAPEUTICA A TULBURĂRILOR CAUZATE DE UZUL DE SUBSTANȚE”

 

Curs acreditat COPSI cu 40 credite (40 de ore de curs)

având Aviz Profesional Nr. RF-II-B-183 din 28.06.2016, Anexa 3/10.03.2017

BUCUREȘTI, orele 09.00-19.00

6-7 octombrie 2018 (modulele I și II), 10-11 noiembrie 2018 (modulele III și IV)

- înscrieri în limita a 20 locuri -
- cursul poate fi achiziționat și din catalogul 

Beneficii
  •  40 de credite de formare profesională pentru psihologii înscriși în Colegiul Psihologilor din România (CPR) :

        -    Comisia de Psihologie Clinică și Psihoterapie
        -    Comisia de Psihologie Educatională, Consiliere Școlară și Vocațională
        -    Comisia de Psihologie pentru Apărare, ordine publică și siguranță națională

  • Pauzele de cafea incluse în pachetul de seminar
  • Suportul de curs

Voucher în valoare de 50 de lei, ce poate fi folosit la cursurile Asociației Catharsis:

 

                                                       Îmi rezerv acum locul                                               

Tips: Înscrie-te prin formularul online. La atingerea limitei de 16 participanți formularul va deveni inactiv.
 
  Cui se adresează cursul
  • psihologi, psihoterapeuți, asistenți sociali, medici, profesori și persoane interesate de problematica adicțiilor.
  • studenții la psihologie beneficiază de o reducere de 10%
 
Cum este cursul și grupa
  • Cursul este interactiv - 90% practică și 10% teorie, cu accent pe exersarea abilităților practice necesare unui specialist care lucrează deja sau doresc să lucreze în domeniul adicțiilor.
  • Grupa de curs este restrânsă - grupa se formează din maxim 16 participanţi, oferind oportunitatea tuturor să se exprime și să interacționeze.

Formatori

dr. Zoe-Doina Niță, psiholog clinician principal, psihoterapeut de familie, cadru didactic asociat la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea Bucureşti, doctor în psihologie al Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea Bucureşti, master în Prevenirea şi combaterea drogodependenţelor la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea Bucureşti, președinte al Asociației pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale și Educaționale CATHARSIS.

Alina NEAGOE, psiholog clinician principal, psiholog specialist în psihologia apărării, siguranței naționale și ordinii publice, membră a Colegiului Psihologilor din Romania, master în psihoterapia cognitv-comportamentală, formare în Tehnica Interviului Motivational și Prevenirea Recăderilor, multiple formări la nivel național și internațional în domeniul comportamentelor adictive și al prevenirii consumului de droguri în școală, familie și comunitate, formator certificat ANC, experiență de 12 ani în domeniul adicțiilor (evaluarea și consilierea persoanelor consumatoare de droguri în scopul creșterii motivației pentru schimbarea comportamentului de consum și prevenirea recpderilor), expert în prevenirea consumului de droguri pe proiecte naționale, cu finanțare POSDRU și EEA Grants. 

Mihaela Cișmilianu, formator cu experiență în adicții, psiholog clinician principal, psihoterapeut, membru al Colegiului Psihologilor din Romania, cu experiență profesională de peste 10 ani atât în mediul guvernamental, cât și neguvernamental, formări în adicţii (Tehnica Interviului Motivaţional, Prevenirea Recăderilor), formare în Psihoterapii Scurte Colaborative orientate pe Resurse și Soluții, master în Psihoterapii cognitiv - comportamentale, multiple formări în domeniul prevenirii consumului de droguri în şcoală şi familie, expert în cadrul proiectelor cu finanțare europeană.

dr. Maria RADU, asistent social principal, doctor în sociologie al Universităţii Bucureşti, master în psihosociologia şi asistenţa socială a familiei, formator certificat ANC, specializări multiple în domeniul protecţiei copilului, prevenirea consumului de droguri şi consiliere pentru persoanele dependente de droguri.

Taxă de participare

Taxa de participare este de 800 lei (200 lei x 4 module) și se poate plăti on-line, prin transfer bancar, în contul Asociatiei CATHARSIS deschis la BCR - Sucursala Dorobanți – București, IBAN: RO70RNCB0280137999970001, CIF 32395960, cu mențiunea "Taxa curs Adicții". 

ATENȚIE! confirmarea locului se face doar după trimiterea dovezii plății, pentru minim un modul (200 lei) pe adresa cursuri@asociatiacatharsis.ro, în limita a 16 locuri pe curs.

Locație

București: Piața Valter Mărăcineanu nr. 1-3, etaj 3, sala 116, Sector 1, București


 
 

                                                    Îmi rezerv acum locul                                                           

Tips: Înscrie-te prin formularul online. La atingerea limitei de 16 participanți formularul va deveni inactiv.
 

Pentru confirmarea locului, vă rugăm să ne contactați la 

Telefon: 0724 254 797

E-mail: cursuri@asociatiacatharsis.ro

 
Asociația Catharsis
Asociația Catharsis
Asociația Catharsis
 
Copyright © 2018, Asociatia Catharsis. All rights reserved.
 
Parteneri
apfr midocar asoc joy colegiu oscar asoc apaca por plaza plaza