50 de minute cu obiectiv - Modele practice și tehnici avansate de lucru cu clientul în cabinet și online, 20 credite CPR

20 credite CPR pentru psihologi clinicieni și psihoterapeuți (vezi aviz)

Curs susținut integral online, dinamic, interactiv, de actualitate, bazat pe practica profesională a formatorilor.

15-16, 22-23 iunie 2020, orele 09.00-14.00

Primești suportul cursului "50 de minute cu obiectiv - Modele practice și tehnici avansate de lucru cu clientul în cabinet și online" și dreptul de a-l folosi în activitatea ta practică.

20 de credite de formare profesională pentru psihologii înscriși în Colegiul Psihologilor din România (CPR): Comisia de Psihologie Clinică și Psihoterapie.

La finalul cursului, vei primi adeverință din partea Asociatiei Catharsis, care este valabila pana la primirea diplomei semnată de Președintele Colegiului Psihologilor, pe care o vei primi ulterior, prin curier, cu plata la destinatie.

Descarcă agenda evenimentului.

Ce vei învăța la curs

Online sau în cabinet, cum creezi relația cu un client „la prima vedere”? Care este un cadru de dialog adaptabil cât mai multor situații? În timp ce observi clientul, cum îi recunoști filtrul de procesare a informațiilor - vizual, auditiv sau kinestezic?

Programul a plecat de la o nevoie reală a practicienilor, și anume organizarea și desfășurarea primei întâlniri cu un client - copil sau adult, online sau într-un cabinet de psihologie/psihoterapie/consiliere. Fiecare parte a relației vede, aude și simte în mod diferit; în consecință, reține diferit și tot diferit pune în aplicare ceea ce se comunică verbal și non-verbal, în cele 45-50 de minute cât durează, în mod obișnuit, o sesiune de consiliere/psihoterapie

Pentru o relație de lungă durată, bazată pe încredere chiar din prima sesiune, psihologul se întreabă:

• Cum ghidez clientul astfel încât să-și descopere chiar din prima sesiune resurse, comportamente și stări necesare?
  • Care este un model de bază pe marginea căruia să pot lucra cu orice tip de client, cu orice temă adusă în cabinet?
  • Ce elemente din observare pot folosi și cum le pot interpreta astfel încât să-mi completez mesajul verbal transmis de client?
  • Cum abordez sistemic o poveste prezentată de o singură parte la sistem - clientul?
  • Cabinetul virtual și cabinetul fizic - diferite și totuși...
  • Cum îmi gestionez propria stare în cele 50 de minute?

Cursul are un caracter aplicativ, practic. Dată fiind desfășurarea online, participanții au posibilitatea să experimenteze, astfel, o comunicare similară celei din sesiunile online cu clienții. Suportul de curs conține informații utile și fișe de lucru ce vor fi folosite de participanți în activitatea de învățare. Vor fi utilizate jocuri de rol, brainstorming, studii de caz.

Formator

Lucia Elena Popescu, psiholog, psihoterapeut neurolingvist. Lucia își desfășoară activitatea atât în practică privată, cât și în cadrul unui centru medical dedicat tratării diabetului și complicațiilor acestuia, unde are rol dublu: psihoterapeut și coordonator&moderator al sesiunilor de educație a pacienților cu diabet de toate vârstele, care astfel primesc informații de actualitate cu privire la stilul de viață sănătos și gestionarea afecțiunilor cu care aceștia se confruntă.

Consideră că o strategie mintală adecvată susține întodeauna efortul personal în direcțiile dorite -  sănătate, profesie, educație etc.; de aceea, prin practica ei dorește să susțină tinerii și adulții atât în a se adapta la lumea exterioară, cât și în a-și înțelege mai bine lumea interioară.

Din experiența ei de tranining, învățare și dezvoltare de peste 15 ani, menționăm ca relevante două colaborări - NBCC România în calitate de Master Trainer pentru programul Mental Health Facilitator și cea cu NLPt Austrian Institute și Mindmaster Romania unde se află în formare pentru a deveni trainer de psihoterapie neurolingvistică.

Mai multe informații despre activitatea și rezultatele ei pot fi găsite pe site-urile www.mai-bine.ro și www.titasitelu.ro.

Taxa de participare

Este de 600 lei - se plătește prin magazinul online (o plată simplă cu cardul) sau în contul Asociației pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale și Educaționale CATHARSIS (CIF 32395960) deschis la BCR, IBAN RO70RNCB0280137999970001. Factura este emisă și transmisă via e-mail cu datele completate în magazinul online, ulterior plății (verifică primirea ei inclusiv în secțiunea Spam sau Promoții).

Reduceri de nota 10*:

10% pentru plata integrală
                    10% pentru membrii Catharsis (foști cursanți - calitatea de membru Catharsis se
                            obține o dată cu participarea la un curs și se păstrează pe viață)
                    10% pentru un grup de minim 5 persoane (reducere aplicabilă întregului grup)

*pentru a beneficia de ultimele 2 reduceri folosește înscrierea prin formular

Formular de înscriere

Tips: Înscrie-te prin formularul online. Vei primi proforma via e-mail (verifică și în spam).
Locurile se ocupă în ordinea efectuării plății și a locurilor disponibile.

Plată integrală cu cardul - 540 lei

Tips: Achiziționează cursul din magazinul online și ai locul rezervatVezi în timp real numărul de locuri disponibile.

Locație - Online

Ne vedem pe Zoom :)

Pentru confirmarea locului

cursuri@asociatiacatharsis.ro

Copyright © 2020, Asociatia Catharsis. All rights reserved.