Proiecte

proiecte

...detalii

Implică-te!

doneaza

...detalii

Să ne cunoaştem!

contact

...detalii

Metode și tehnici interactive de autocunoaștere și dezvoltare personală utilizate în lucrul cu copii și adolescenți, 10 credite CPR

10 credite CPR (vezi aviz)

Curs susținut integral online, dinamic, interactiv, de actualitate, bazat pe practica profesională a formatorilor.

online, 3 zile, orele 09-12.30

Beneficii

Primești suportul tipărit al cursului "Metode și tehnici interactive de autocunoaștere și dezvoltare personală utilizate în lucrul cu copii și adolescenți" și dreptul de a-l folosi în activitatea ta practică

10 de credite de formare profesională pentru psihologii înscriși în Colegiul Psihologilor din România (CPR), Comisia de Psihologie Clinică și Psihoterapie, Comisia de Psihologie Educatională, Consiliere Școlară și Vocațională. La finalul cursului, vei primi adeverință din partea Asociatiei Catharsis, care este valabila pana la primirea diplomei semnată de Președintele Colegiului Psihologilor, pe care o vei primi ulterior, prin curier, cu plata la destinatie.

Previzualizează manualul și agenda cursului.

Cui se adresează cursul

Psihologilor clinicieni, psihologilor școlari, psihoterapeuților, consilierilor, asistenților sociali, educatorilor, profesorilor, studenţilor și masteranzilor la psihologie, psihopedagogie sau asistență socială și oricăror altor persoane interesate de lucrul cu copii și adolescenți.

Ce vei învăța la curs

  • Cum să organizezi şi să promovezi un grup de autocunoaştere şi dezvoltare personală şi cum să depăşeşti rezistenţele participanţilor sau alte probleme ce pot apărea pe parcurs.
  • Cum să lucrezi cu metodele şi tehnicile utilizate în cadrul grupurilor de autocunoaștere și dezvoltare personală;
  • Cum să elaborezi strategii de consiliere şi dezvoltare personală pentru copii și adolescenți.

Cum este cursul și grupa

  • Cursul este interactiv - 90% practică și 10% teorie, cu accent pe exersarea abilităților practice necesare unui specialist care lucrează cu adolescenți și copii, utilizând tehnici și metode specifice învățării experiențiale (expunere, exemplificare, discuție facilitată, lucrul în grupuri.
  • Grupa de curs este restrânsă - grupa se formează din maxim 20 participanţi, oferind oportunitatea tuturor să se exprime și să interacționeze.

Formatori

dr. Zoe-Doina NIȚĂ, formator, psiholog clinician principal, psihoterapeut de familie, cadru didactic asociat la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea Bucureşti, doctor în psihologie al Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea Bucureşti, master în Prevenirea şi combaterea drogodependenţelor la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea Bucureşti, președinte al Asociației pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale și Educaționale CATHARSIS.

Alina Neagoe, psiholog clinician principal, psiholog specialist în psihologia apărării, siguranței naționale și ordinii publice, membră a Colegiului Psihologilor din Romania, master în psihoterapia cognitv-comportamentală, formare în Tehnica Interviului Motivational și Prevenirea Recăderilor, multiple formări la nivel național și internațional în domeniul comportamentelor adictive și al prevenirii consumului de droguri în școală, familie și comunitate, formator certificat ANC, experiență de 12 ani în domeniul adicțiilor (evaluarea și consilierea persoanelor consumatoare de droguri în scopul creșterii motivației pentru schimbarea comportamentului de consum și prevenirea recpderilor), expert în prevenirea consumului de droguri pe proiecte naționale, cu finanțare POSDRU și EEA Grants.

Taxa de participare

Este de 300 lei - se plătește prin magazinul online (o plată simplă cu cardul) sau în contul Asociației pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale și Educaționale CATHARSIS (CIF 32395960) deschis la BCR, IBAN RO70RNCB0280137999970001. Factura este emisă și transmisă via e-mail cu datele completate în magazinul online, ulterior plății (verifică primirea ei inclusiv în secțiunea Spam sau Promoții).

Reduceri de nota 10*:
                 10% pentru membrii Catharsis (foști cursanți - calitatea de membru Catharsis se obține o dată cu participarea la un curs și se păstrează pe viață)

                    10% pentru un grup de 5 persoane (reducere aplicabilă întregului grup)

*pentru a beneficia de reducere folosește înscrierea prin formular

Formular de înscriere

Tips: Înscrie-te prin formularul online. Vei primi proforma via e-mail (verifică și în spam).
Locurile se ocupă în ordinea efectuării plății și a locurilor disponibile.
 

Plată cu cardul

Tips: Achiziționează cursul din magazinul online și ai locul rezervat.
Poți vedea în timp real numărul de locuri disponibile.
 

Locație - Online

Ne vedem pe Zoom :)

Pentru detalii suplimentare ne găsești la
0723 992 930
cursuri@asociatiacatharsis.ro

Asociația Catharsis

Copyright © 2020, Asociatia Catharsis. All rights reserved.

 
Parteneri
apfr midocar asoc joy colegiu oscar asoc apaca por plaza plaza