Principiile și practica terapiei sexuale

De curând a ieșit de sub tipar tratatul Principiile și practica terapiei sexuale - Editura Catharsis (2020), o lucrare valoroasă în domeniul sexologiei, ce nu trebuie să lipsească din biblioteca psihologului clinician sau psihoterapeutului care întâlnește în practica de zi cu zi clienți sau cupluri cu tulburări în sfera sexuală.

Acest tratat este traducerea cărții “Principles and Practice of Sex Therapy”, lucrare de referință în domeniul evaluării și tratării disfuncțiilor sexuale, ajunsă în prezent la cea de-a cincea ediție. Volumul adună laolaltă părerile avizate ale unor experți internaționali în domeniu și ne ghidează în demersul de evaluare și conceptualizare, ajutându-ne să diferențiem între numeroasele disfuncții sexuale, dar și să punem în practica intervenții specializate de tratament.

În plus, lucrarea ține pasul cu noile conceptualizări în domeniu, urmărind îndeaproape modificările de terminologie și clasificare din ultima ediție DSM V. De asemenea, oferă informații valoroase și bine documentate prin studii validate științific despre tratament, adunând cele mai noi recomandări în farmacoterapie și psihoterapie.

Cost100 lei, la care se aplică o reducere de 25%
Ofertă pachet carte si curs Terapie sexuală - 360 lei.

Cumpără cartea cu 25% reducere - 75 lei

Pachet carte & curs Terapie sexuală - 360 lei