Dezvoltare personală pentru copii și adolescenți, 15 credite MEN

15 credite transferabile pentru personal didactic de predare din
învățământul gimnazial și liceal, educatori și învățători

Acreditare 4414/28.05.2020 (vezi aici)

- înscrieri în limita a 35 locuri/ grupă; 50% sistem webinar (9 întâlniri online live),
50% pe Classroom -

- cursul poate fi achiziționat și din catalogul SEAP -

Când: 7-8-9 mai, 21-22-23 mai, 4-5-6 iunie 2021

Interval orar: vineri 16.00-19.30, sâmbătă și duminică 09.00-12.30

Predare portofolii: 22 iunie 2021

Examen: 28 iunie 2021 (presupune notarea portofoliilor de către comisie, fără participare)

Beneficii și structură curs
  • 15 credite transferabile pentru personal didactic de predare din învățământul gimnazial și liceal, educatori și învățători
  • Suportul de curs cu repere teoretice și aplicații practice este oferit gratuit participanților, atât în format electronic, cât și în format tipărit. Previzualizează aici.

Cui se adresează cursul
  • personalului didactic de predare din învățământul gimnazial și liceal, educatori și învățători​

Formatori

dr. Zoe-Doina Niță, psiholog clinician principal, psihoterapeut de familie, cadru didactic asociat la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea Bucureşti, doctor în psihologie al Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea Bucureşti, master în Prevenirea şi combaterea drogodependenţelor la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea Bucureşti, președinte al Asociației pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale și Educaționale CATHARSIS.

Cătinean Iolanda Ana, formator certificat, profesor de psihologie și pedagogie, cu o experiență de peste 25 ani în învățământ, atât în învățământul preuniversitar primar și liceal cât și în învățământul special, vastă experiență în activități extrașcolare și programe de voluntariat, coordonator național SNAC, coautor de programe școlare, expert în cadrul proiectelor cu finanțare europeană, director la Palatul Copiilor Târgu Mureș și profesor asociat la UAT Târgu Mureș.

Sociolog Cătălina CHENDEA, Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, coordonator proiecte prevenire consum de droguri în şcoală; formator naţional în domeniul educaţie pentru cetăţenie democratică, comunicare, lucrul cu tinerii, educaţie inter-culturală / Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului, Centrul Nord – Sud al Consiliului Europei; formator în educaţie personală - componenta caracter / Programul „Character First !” / Character Training Institute Oklahoma City – USA; formator naţional în educaţie pentru drepturile omului şi educaţie pentru cetăţenie democratică - Programul Naţional „Educaţie pentru Cetăţenie Democratică” / Ministerul Educaţiei şi Cercetării; UNICEF România; Facilitator programul de educaţie alternativă în arta de a conduce „Liderii Mileniului Trei” / British Council, Fundaţia Codecs pentru Leadership; formare în implementarea şi evaluarea strategiilor regionale antidrog - Ministerul Federal al Sănătăţii din Germania / LWL; formare în dezvoltarea deprinderilor şi abilităţilor sociale - Ministerul Federal al Sănătăţii din Germania / LWL

Paula Mihai, licențiată în chimie (1979) și a absolvit masterul în Politici Publice și Administrație Publică, Facultatea de Filozofie București (2001). A parcurs stagii de formare continuă naționale și internaționale (“Comenius”, “Grundtvig”, “Socrates”, “Erasmus+”) în domenii specifice educației nonformale (educație globală, voluntariat civic, comunicare interculturală). Este coautor la ghiduri metodologice şi kituri multimedia editate prin proiecte ale Ministerului Educaţiei în colaborare cu UNICEF România şi Asociaţia Naţională pentru Educaţie din România (2003-2005); coautor la Global Education Guidelines – Concepts and methodologies on global education for educators and policymakers, elaborat de Centrul Nord-Sud al Consiliului Europei, Lisabona 2008, 2010.

Taxa de participare

Este 300 lei și se plătește în contul Asociației pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale și Educaționale CATHARSIS (CIF 32395960) deschis la BCR, IBAN RO70RNCB0280137999970001, cu mențiunea "Taxă curs DARE". Factura este emisă și transmisă via e-mail cu datele completate în formularul online (verifică primirea ei inclusiv în secțiunea Spam sau Promoții).

Reduceri de nota 10*:
          10% pentru membrii Catharsis (foști cursanți - calitatea de membru Catharsis se obține o dată cu participarea la un curs și se păstrează pe viață)

10% pentru un grup de minim 10 persoane (reducere aplicabilă întregului grup)

*pentru a beneficia de reducere folosește înscrierea prin formular

Formular de înscriere

Tips: Înscrie-te prin formularul online. Vei primi proforma via e-mail (verifică și în spam).
Locurile se ocupă în ordinea efectuării plății și a locurilor disponibile.

Plată cu cardul - 300 lei

Tips: Achiziționează cursul din magazinul online și ai locul rezervat.

Sesiunile online meeting via Zoom vor fi înregistrate în scop de arhivare și dovadă a desfășurării, cu uz intern în cadrul Asociației. Înregistrările nu vor fi distribuite, iar participarea repezintă acordul de a apărea pe înregistrări.

Pentru detalii și confirmarea locului

cursuri@asociatiacatharsis.ro