Curs Relații publice și comunicare acreditat MMPS, cod COR 333906 cu 12 competențe

Curs specializare ASISTENT RELAȚII PUBLICE ȘI COMUNICARE
curs acreditat MMPS, cod COR 333906 (vezi autorizație)

90 ore pregătire (40 ore pregătire teoretică, 50 ore pregătire practică)

Suportul de curs cu repere teoretice și aplicații practice este oferit gratuit participanților în format tipărit.

Certificat de absolvire autorizat de către Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și de către Ministerul Educației Naționale, conf. Ordonanței Guvernului României nr 129/2000 republicată.

Competențe/abilități profesionale dobândite la finalul cursului
  1. Comunicare interactivă (transmite și primește informații, participă la discuții pe teme profesionale)
  2. Comunicarea interpersonală (evaluează interlocutorul, stabilește modul de comunicare, transmite informații)
  3. Pregătirea întâlnirilor de lucru (identifică tematica întâlnirii, elaborează agenda întâlnirii, asigură condițiile de desfășurare ale întâlnirii)
  4. Menținerea relațiilor cu mass-media (construiește baza de date a persoanelor de contact, actualizează baza de date, menține relații formale cu jurnaliștii)
  5. Munca în echipe multidisciplinare (identifică membrii echipei, stabilește obiectivele, facilitează schimburile de informații)
  6. Realizarea materialelor (selectează suporturile mediatice, proiectează materialele, asistă realizarea materialelor, organizează distribuția către grupurile/ publicul țintă)
  7. Organizarea de evenimente (organizarea bazei de date cu participanții, transmite invitațiile participanților, menține legatura cu furnizorii, participă la implementarea evenimentului, distribuie scrisori de mulțumire participanților)
  8. Organizarea campaniilor integrate (stabilește obiectivele campaniei, stabilește publicul țintă, propune strategia de campanie, gestionează resursele alocate campaniei, monitoriează elicacitatea campaniei)
  9. Planificarea activității proprii (identifică sarcinile de îndeplinit, stabilește și alocă resursele, planifică activitățile proprii)
  10. Dezvoltare profesională (identifică necesitățile proprii de perfecționare, se autoinstruiește, participă la cursuri de perfecționare și la alte manifestări de specialitate)
  11. Participă la eficientizarea comunicării în organizație (colectează informații, analizează informații, propune programe de integrare/fidelizare a angajaților organizației, propune măsuri ameliorative)
  12. Evaluarea eficienței programelor de relații publice (stabilește criterii de evaluare, aplică criterii de evaluare, analizează rezultatele aplicării criteriilor, propune soluții pentru creșterea eficienței).

Examenul de absolvire

Constă într-un test grilă și prezentarea unui proiect, realizat individual de fiecare participant. Pentru elaborarea planului, participanții beneficiază de asistență din partea formatorilor.

Cui se adresează cursul

Persoanelor cu studii medii și superioare care doresc să înceapă o carieră în domeniul relațiilor publice și care doresc să îşi dezvolte abilităţile personale şi profesionale pentru a deveni purtători de cuvânt, speakeri motivaționali, buni comunicatori media.

Formator

Popescu Corina

Contribuție pentru participare

Este de 600 lei - se plătește prin magazinul online (o plată simplă cu cardul) sau în contul Asociației pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale și Educaționale CATHARSIS (CIF 32395960) deschis la BCR, IBAN RO70RNCB0280137999970001. Factura este emisă și transmisă via e-mail cu datele completate în magazinul online, ulterior plății (verifică primirea ei inclusiv în secțiunea Spam sau Promoții).

Reduceri de nota 10*:
                 10% pentru plata integrală
                 10% pentru membrii Catharsis (foști cursanți - calitatea de membru Catharsis se obține o dată cu participarea la un curs și se păstrează pe viață)
                 10% pentru un grup de minim 3 persoane (reducere aplicabilă întregului grup)

*pentru a beneficia de reducere folosește înscrierea prin formular

Formular de înscriere

Tips: Înscrie-te prin formularul online. Vei primi proforma via e-mail (verifică și în spam).
Locurile se ocupă în ordinea efectuării plății și a locurilor disponibile.

Plată cu cardul

Tips: Achiziționează cursul din magazinul online și ai locul rezervat.
Poți vedea în timp real numărul de locuri disponibile.

Locație - Online
Ne vedem pe Zoom :)

Pentru detalii suplimentare ne găsești la

0723 992 930, cursuri@asociatiacatharsis.ro

Copyright © 2020, Asociatia Catharsis. All rights reserved.