Proiecte

proiecte

...detalii

Implică-te!

doneaza

...detalii

Să ne cunoaştem!

contact

...detalii

Consilier pentru victimele violenţei domestice, 60 credite CPR și 7 credite CNASR

60 credite CPR (vezi avize)  |  7 credite CNASR (vezi aviz)

- cursul poate fi achiziționat și din catalogul SEAP -

 
Beneficii

Suportul de curs cu repere teoretice și aplicații practice este oferit gratuit participanților în format tipărit. Poți previzualiza aici.

60 de credite de formare profesională pentru psihologii înscriși în Colegiul Psihologilor din România (CPR), Comisia de Psihologie Clinică și Psihoterapie, Comisia de Psihologie Educatională, Consiliere Școlară și Vocațională, Comisia de Psihologie pentru Apărare, ordine publică și siguranță națională. La finalul cursului, participantii vor primi adeverinta din partea Asociatiei Catharsis, care este valabila pana la primirea diplomei. Diploma semnată de Președintele Colegiului Psihologilor se trimite ulterior, prin curier, cu plata la destinatie.

Tematică abordată

Citește agenda zilelor de curs aici.

Cui se adresează cursul

Psihologilor din domeniul clinic, educațional, judiciar, psihoterapeuților, consilierilor, asistenților sociali.

Formatori
 
dr. Zoe-Doina Niță, formator, psiholog clinician principal, psihoterapeut de familie, cadru didactic asociat la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea București, doctor în psihologie al Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București, master în prevenirea și combaterea drogodependențelor la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea București, președinte al Asociației pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale și Educaționale CATHARSIS.

Alina Neagoe, psiholog clinician principal, psiholog specialist în psihologia apărării, siguranței naționale și ordinii publice, membră a Colegiului Psihologilor din Romania, master în psihoterapia cognitiv-comportamentală, formare în Tehnica Interviului Motivațional și Prevenirea Recăderilor, multiple formări la nivel național și internațional în domeniul comportamentelor adictive și al prevenirii consumului de droguri în școală, familie și comunitate, formator certificat ANC, experiență de 12 ani în domeniul adicțiilor (evaluarea și consilierea persoanelor consumatoare de droguri în scopul creșterii motivației pentru schimbarea comportamentului de consum și prevenirea recăderilor), expert în prevenirea consumului de droguri pe proiecte naționale, cu finanțare POSDRU și EEA Grants.

 
Iulia Oprea, supervizor în psihologie clinică, autorizat de Colegiul Psihologilor din România, psiholog clinician principal, psihoterapeut formator/supervizor terapie de familie, specializare psihoterapie cognitiv-comportamentala, membru Colegiu Psihologilor din Romania, experiență îndelungată în abordarea pacientului cu boli cronice (HIV/SIDA, adicții).
 
 
Contribuția pentru participare
 
Este de 1.800 lei (600 lei x 3 module) și se plătește prin magazinul online (o plată simplă cu cardul și ai 10% reducere) sau în contul Asociației pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale și Educaționale CATHARSIS (CIF 32395960) deschis la BCR, IBAN RO70RNCB0280137999970001. Factura este emisă și transmisă via e-mail cu datele completate în magazinul online, ulterior plății (verifică primirea ei inclusiv în secțiunea Spam sau Promoții).
 
Reduceri de nota 10*:
                    10% pentru plata integrală
                    10% pentru membrii Catharsis (foști cursanți - calitatea de membru Catharsis se 
                            obține o dată cu participarea la un curs și se păstrează pe viață)
                    10% pentru un grup de minim 5 persoane (reducere aplicabilă întregului grup)
*pentru a beneficia de reduceri folosește înscrierea prin formular
 

Formular de înscriere

Tips: Înscrie-te prin formularul online. Vei primi proforma via e-mail (verifică și în spam).
Locurile se ocupă în ordinea efectuării plății și a locurilor disponibile.
 

Plată integrală cu cardul - 1620 lei

Tips: Achiziționează cursul din magazinul online și ai locul rezervat.
Poți vedea în timp real numărul de locuri disponibile.
 
 
 
Locație
 
Online, prin platforma Zoom
 

Pentru detalii suplimentare ne găsești la
0723 992 930
cursuri@asociatiacatharsis.ro

Asociația Catharsis
 
 
Copyright © 2020, Asociatia Catharsis. All rights reserved.
 
Parteneri
apfr midocar asoc joy colegiu oscar asoc apaca por plaza plaza