Proiecte

proiecte

...detalii

Implică-te!

doneaza

...detalii

Să ne cunoaştem!

contact

...detalii

Terapie sexuală. Model de evaluare clinică și intervenții validate științific, 8 credite CPR

8 credite CPR pentru psihologi clinicieni și psihoterapeuți (vezi aviz). Diploma se eliberează în format electronic și se transmite pe e-mail, după semnarea de către reprezentantul CPR.

Curs susținut integral online live, dinamic, interactiv, de actualitate, bazat pe practica profesională a formatorului

WEBINAR 2 zile, 27-28 februarie 2021, orele 9.00-13.00

- descarcă agenda evenimentului -

Beneficii

8 credite de formare profesională pentru psihologii înscriși în Colegiul Psihologilor din România (CPR), valabile din 2020 pe toate specialitățile

Cui se adresează cursul

Specialiştilor din sfera psiho-medicală interesaţi în activitatea lor clinică sau de cercetare de evaluarea, conceptualizarea și tratarea cazurilor de disfuncție sexuală.

Ce vei învăța la curs

Cursul pune accent pe intervențiile nefarmacologice și abordează problematica tulburărilor din sfera sexuală, oferind un model de evaluare și conceptualizare a disfuncțiilor sexuale descrise în actuala ediție DSM-5, ca și intervenții și abordări terapeutice validate științific.
Grupa de curs este restrânsă - se formează din maxim 20 participanţi, oferind oportunitatea tuturor să se exprime și să interacționeze.

Formator

Iulia OPREA, supervizor în psihologie clinică, autorizat de Colegiul Psihologilor din România, psiholog clinician principal, psihoterapeut formator/supervizor terapie de familie, specializare psihoterapie cognitiv-comportamentala, membru Colegiu Psihologilor din Romania, experiență îndelungată în abordarea pacientului cu boli cronice (HIV/SIDA, adicții).

Contribuție pentru participare

Este 300 lei și se plătește prin magazinul online (o plată simplă cu cardul) sau în contul Asociației pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale și Educaționale CATHARSIS (CIF 32395960) deschis la BCR, IBAN RO70RNCB0280137999970001. Factura este emisă și transmisă via e-mail cu datele completate în magazinul online, ulterior plății (verifică primirea ei inclusiv în secțiunea Spam sau Promoții).

Reduceri de nota 10*:

                      10% (total 360 lei) pentru achizitia pachetului curs + carte Principiile și Practica Terapiei Sexuale (traducerea în limba română a volumului Principles and Practice of Sex Therapy, ed. a 5-a, editori Yitzchak M. Binik, Kathryn S. K. Hall). Previzualizează cartea aici.

*pentru a beneficia de reducere și/sau oferta specială pachet carte, folosește înscrierea prin formular

Formular de înscriere

Tips: Înscrie-te prin formularul online. Vei primi proforma via e-mail (verifică și în spam).
Locurile se ocupă în ordinea efectuării plății și a locurilor disponibile.
 

Plată cu cardul pentru curs - 300 lei

Tips: Achiziționează cursul din magazinul online și ai locul rezervat.
Poți vedea în timp real numărul de locuri disponibile.

 

Locație
 
online, prin platforma zoom.us
! Pentru păstrarea confidențialității, sesiunile nu se vor înregistra !
 
 
Pentru detalii suplimentare
0723 992 930
cursuri@asociatiacatharsis.ro