Managementul Furiei, 10 credite CPR

10 credite CPR (vezi aviz clinică și educațională și aviz apărareDiploma se eliberează în format electronic și se transmite pe e-mail, după semnarea de către reprezentantul CPR.

- cursul poate fi achiziționat și din catalogul SEAP -

online, 3 zile, 29-30-31 ianuarie 2021,

vineri între orele 17.00-20.00, sâmbătă și duminică între orele 09.-12.00

Primești suportul cursului "Managementul Furiei" și dreptul de a-l folosi în activitatea ta practică.

10 de credite de formare profesională pentru psihologii înscriși în Colegiul Psihologilor din România (CPR), valabile din 2020 pe toate specialitățile.

Pentru a știi la ce să te aștepți poți previzualiza suportul de curs și agenda evenimentului

Cum este cursul și ce vei învăța

Cursul are o puternică componentă aplicativă, adaptată pentru sesiunea online. Suportul de curs este însoțit de fișele de lucru pentru clienți, care pot fi utilizate de către participanți în activitatea practică ulterioară.

Cui se adresează cursul

Profesioniștilor din domeniul psihologiei, psihoterapiei, psihiatriei, asistenței sociale sau consilierii psihologice care desfășoară activități de diagnostic, evaluare clinică, psihoterapie, consiliere psihologică, dezvoltare și optimizare personală, inclusiv activități de expertiză psihologică.

La finalul cursului, participanții vor primi adeverință din partea Asociatiei Catharsis, care este valabilă până la primirea diplomei contrasemnată de către Președintele Colegiului Psihologilor din România.

Formator

dr. Zoe-Doina NIȚĂ, formator, psiholog clinician principal, supervizor în psihologie clinică, psihoterapeut de familie, cadru didactic asociat la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea Bucureşti, doctor în psihologie al Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea Bucureşti, master în Prevenirea şi combaterea drogodependenţelor la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea Bucureşti, președinte al Asociației pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale și Educaționale CATHARSIS.

Taxa de participare

300 lei - se plătește prin magazinul online (o plată simplă cu cardul) sau în contul Asociației pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale și Educaționale CATHARSIS (CIF 32395960) deschis la BCR, IBAN RO70RNCB0280137999970001. Factura este emisă și transmisă via e-mail cu datele completate în magazinul online, ulterior plății (verifică primirea ei inclusiv în secțiunea Spam sau Promoții).

Reduceri de nota 10*:

10% pentru membrii Catharsis (foști cursanți - calitatea de membru Catharsis se obține o dată cu participarea la un curs și se păstrează pe viață)

10% pentru un grup de minim 5 persoane (reducere aplicabilă întregului grup)

*pentru a beneficia de reducere folosește înscrierea prin formular

Formular de înscriere

Tips: Înscrie-te prin formularul online. Vei primi proforma via e-mail (verifică și în spam).
Locurile se ocupă în ordinea efectuării plății și a locurilor disponibile.

Plată cu cardul

Tips: Achiziționează cursul din magazinul online și ai locul rezervat.
Poți vedea în timp real numărul de locuri disponibile.

Locație

online, prin platforma zoom.us
! Pentru păstrarea confidențialității, sesiunile nu se vor înregistra !

Pentru detalii suplimentare
cursuri@asociatiacatharsis.ro