Proiecte

proiecte

...detalii

Implică-te!

doneaza

...detalii

Să ne cunoaştem!

contact

...detalii

50 de minute cu obiectiv - Modele practice și tehnici avansate de lucru cu clientul în cabinet și online, 20 credite CPR

20 credite CPR valabile din 2020 pe toate specialitățile (vezi aviz

Webinar: 

3-4.11.2022 și 10-11.11.2022
Program: joi-vineri, orele 15-20.00
 

Beneficii

Suportul cursului și dreptul de a-l folosi în activitatea ta practică.

20 de credite de formare profesională pentru psihologii înscriși în Colegiul Psihologilor din România (CPR), valabile din 2020 pe toate specialitățileconform normelor metodologice publicate în anul 2019, Anexa 2 - Norme privind educația și formarea profesională ale psihologilor cu drept de liberă practică - http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocumentAfis/211656, articolul 3, punctul 2.

Diploma se eliberează în format electronic și se transmite pe e-mail, după semnarea de către reprezentantul CPR.
Pentru a ști la ce să te aștepți poți descărca agenda evenimentului.

 

Cui se adresează cursul

Psihologilor absolvenți ai unei instituții de învățământ superior (cu durata de 4 ani sau de 3 ani – învățământ în sistem Bologna); psihologilor cu atestat de liberă practică

Profesioniștilor din domeniul psihoterapiei, psihiatriei, asistenței sociale sau consilierii psihologice, care desfășoară activități de diagnostic, evaluare clinică, psihoterapie, consiliere psihologică, dezvoltare și optimizare personală, inclusiv activități de expertiză psihologică.

 

Ce vei învăța la curs

Programul a plecat de la o nevoie reală a tuturor practicienilor, și anume organizarea și desfășurarea primei întâlniri cu un client - copil sau adult, într-un cabinet se psihologie, psihoterapie sau de consiliere (vocațională). Fiecare parte a relației vede, aude și simte în mod diferit; în consecință, reține diferit și tot diferit pune în aplicare ceea ce s-a comunicat, verbal și non-verbal, în cele 45-50 de minute cât durează, în mod obișnuit, o sesiune de consiliere/psihoterapie.

Pentru o relație de lungă durată, bazată pe încredere chiar din prima sesiune, psihologul se întreabă:

 • Cu ce cuvinte îmi pot transmite mesajul astfel încât clientul să îl integreze cu minimum de distorsiuni?
 • Ce elemente din observare pot folosi și cum le pot interpreta astfel încât să-mi completez mesajul verbal transmis de client?
 • Cum ghidez clientul astfel încât să-și descopere resursele, comportamentele și stările necesare în momentul respectiv și în viitor, chiar din prima sesiune?
 • Care este un model de bază pe marginea căruia să pot lucra cu orice tip de client, cu orice temă adusă în cabinet?
 • Cum ghidez procesul pe care îl propun folosind minimum de conținut?
 • Care sunt părțile implicate în situația prezentată de client? Cum abordez sistemic o poveste prezentată de o singură parte la sistem?
 • Cum îmi gestionez propria stare în cele 50 de minute?
 • Cum îmi pot folosi propria stare în scopul consolidării relației?
 • Care este cel mai potrivit model de organizare a unei sesiuni și de contractare a unui pachet de sesiuni?

Cursul are un caracter aplicativ, practic. Suportul de curs va fi însoțit de fișe de lucru, care vor fi utilizate de către participanți în activitatea de învățare. Vor fi utilizate jocul de rol, brainstorming-ul, activitatea în grupuri, studii de caz.

Formator

Lucia Elena Popescu este Psihoterapeut, Coach, Trainer NLPt. Este singurul specialist din țară care a parcurs formarea Health Certification Training sub îndrumarea binecunoscuților Robert Dilts, Suzi Smith, Tim Hallbom, discipoli ai lui Milton Erickson. Interesul ei față de educație și sănătate a condus-o la crearea mai multor cursuri și sesiuni de dezvoltare pentru tinerii și adulții care doresc să trăiască autonom, conștient, sănătos, contribuind activ la bunăstarea lor și a celor din jur. 

Din experiența ei de training, învățare și dezvoltare de peste 20 de ani, menționăm ca relevante
 • Health Certification Training – formare ce include informații de specialitate și tehnici aplicate pentru sănătate și starea de bine: gestionarea convingerilor limitative, a blocajelor, iertarea de sine / a celorlalți, starea de prezență/mindfulness, gestionarea stresului, anxietății etc.
 • NLPt Coaching, Mediere și Psihoterapie prin Mind Master și NLPt Austrian Training Center, formare recunoscută de European Association of Psychotherapy și de Colegiul Psihologilor;
 • Trainer Assistant pentru psihoterapie neurolingvistică, în cadrul NLPt Austrian Center și Mindmaster;
 • Cursuri de scurtă durată dar cu impact de lungă durată pentru o mai bună stare de sănătate fizică și mentală, precum Creative Mind (cu Stephen Gilligan) și EMDR (pentru traume, anxietăți etc.);
 • Master Trainer pentru cursul Mental Health Facilitator al NBCC, cea mai mare organizație internațională a consilierilor
 • Curs AMI Asistent Montessori pentru 6-12 ani
 • Peste 500 de ore de dezvoltare personală în metode diverse (neurolingvistică, sistemică, transpersonală, analiză personală cu psihanalist formator recunoscut AIP)

 

Taxa de participare

Este de 1000 lei pentru plată în rate (500 lei x 2 module) și se plătește prin magazinul online sau în contul Asociației pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale și Educaționale CATHARSIS (CIF 32395960) deschis la BCR, IBAN RO70RNCB0280137999970001. Factura este emisă și transmisă via e-mail cu datele completate în magazinul online, ulterior plății (verifică primirea ei inclusiv în secțiunea Spam sau Promoții).

OFERTA LUNII IULIE:

Reduceri

 • 10% pentru membrii Catharsis (foști cursanți)

 • 10% pentru un grup de minim 3 persoane

 • 30% early bird discount- până în data 30 iulie 2022, în limita locurilor disponibile

 

Formular de înscriere

Tips: Înscrie-te prin formularul online. Vei primi proforma via e-mail (verifică și în spam).
Locurile se ocupă în ordinea efectuării plății și a locurilor disponibile.
 

Plată cu cardul - 900 lei

Tips: Achiziționează cursul din magazinul online și ai locul rezervat.
 
 
 
Locație
 
Online, prin platforma Zoom
! Pentru păstrarea confidențialității, sesiunile nu se vor înregistra !
 
Pentru detalii suplimentare ne găsești la
0723 992 930
cursuri@asociatiacatharsis.ro
Asociația Catharsis