Înscriere eveniment închidere proiect “Certificare și Calificare: Coordinatori pentru intervenția strategică în domeniul violenței domestice”

INVITAȚIE PARTICPARE LA EVENIMENT DE MULTIPLICARE

Asociația CATHARSIS vă adresează invitația de a participa miercuri, 30.03.2022, ora 17.00, la evenimentul de multiplicare și conferința de închidere din cadrul Proiectului 2019-1-EL01-KA202-062906 “Certificare și Calificare: Coordinatori pentru intervenția strategică în domeniul violenței domestice”, finanțat prin Programul ERASMUS+,  Acțiunea Principală 2 – Parteneriat Strategice.

Proiectul s-a desfășurat în perioada Octombrie 2019 - Martie 2022 și fost implementat de un consorțiu de 7 organizații din Grecia, Marea Britanie, Letonia și România. Principalul obiectiv al proiectului a fost dezvoltarea unui profil de calificare și a unei scheme de certificare pentru competențele care susțin rolul de coordonator pentru intervenția strategică în domeniul violenței domestice.

Vă puteti înscrie pentru participare fizică (la sediul nostru din București, Bd. Dacia 103) sau online.

Mă înscriu acum

INVITATION TO MULTIPLIER EVENT

Asociation CATHARSIS has the pleasure to invite you Wednesday, 30.03.2022, hour 17.00, to the multiplier event and closing conference of the Project 2019-1-EL01-KA202-062906 “Certification and Qualification: Coordinators for Domestic Violence Strategic Intervention”, under the ERASMUS+ Programme, Key Action 2-Strategic Partnerships.

The project was implemented during Octombrie 2019 - Martie 2022 by a consortium of 7 organisations from Greece, United Kingdom, Latvia and Romania. The main objective of the project was to develop an Qualification Profile and a Certification Scheme that focuses on certifying common competencies and skills to support the role of DV Strategic Coordination.

You can register for physical participation (at our headquarters in Bucharest, Bd. Dacia 103) or online.You can register for physical participation (at our headquarters in Bucharest, Bd. Dacia 103) or online.